Uncategorized

Evenimentele astrologice ale lunii august 2020

Iata cateva evenimente astrologice importante ale lunii august.

Pe 3 august avem Luna Plina in Varsator.
Luna plina este faza lunara care se intampla atunci cand Luna este complet luminata de Soare (cand este in opozitie cu acesta). Soarele este momentan in Leu, asa ca acum ar trebui sa se concretizeze planurile/proiectele setate de Luna Noua.
De aceasta Luna Plina suntem mai constienti de nevoile celorlalti si de asemenea putem avea schimbari bruste din cauza lui Uranus.

Pe 5 august Mercur intra in Leu
Intre 15-20 august, Leul va fi tranzitat de catre Mercur. Vom fi mai setati pe obiectivele noastre, vom fi mai mandri si mai plini de incredere. Mercur ofera si o doza de expresivitate si chiar de comunicare mai ridicata.

Pe 7 august Venus intra in Rac
Pana pe 6 septembrie Racul va fi tranzitat de catre Venus, iar acest tranzit il va face sa fie “vedeta” dragostei din zodiac. In general vom fi mai preocupati de cum aratam, vom fi mai romantici, mai sensibili si mai grijulii cu partenerul.

Pe 15 august Uranus intra in mers aparent retrograd
Acest mers aparent retrograd va dura intre 15 august si 1 ianuarie 2021 si se va desfasura in Taur. Micul “rebel” in mers aparent retrograd nu va actiona prea placut, iar acest lucru va fi resimtit mai mult la nivel national (planetar).

Pe 19 august avem Luna Noua in Leu
De Luna Noua trebuie sa renuntam la obiceiuri vechi si nebenefice, trebuie sa ne setam noi idealuri/planuri, sa ne reinventam.
Creativitatea va fi stimulata la maxim de catre Leu.

Pe 22 august Soarele intra in Fecioara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.