Uncategorized

Evenimentele astrologice ale lunii ianuarie 2021

In data de 07.01 Marte paraseste Berbecul si se muta in zodia Taur unde va sta pana in data de 04.03.
Cum se resimte acest lucru? Pai, Marte nu se simte tocmai OK in Taur, spre deosebire de cum se simtea in focosul Berbec, unde era puternic. Cu acest plasament vom scapa de impulsivitatea Berbecului si vom fi mai hotarati, mai stabili, mai rabdatori in urmarirea obiectivelor. Dar in Taur o avem si pe Lilith si pe Uranus, astfel ca unele persoane ce au multe planete in Taur pot actiona diferit decat ar face-o in mod obisnuit. In casa din harta natala in care se afla Lilith pot exista situatii aiurea in viata fiecaruia.

In data de 08.01 Mercur intra in Varsator si deschide noi orizonturi spre progres, deschide mintea unora si vrea sa faca multe lucruri pentru umanitate.
Tot in data de 08.01 Venus intra in Capricorn si relatiile vor tinde sa fie mai serioase, mai pragmatice sau chiar mai distante. Lucrurile superficiale nu vor mai fi interesante, planurile pe termen lung vor capata amploare si ne vom concentra pe ceea ce este mai important pentru noi.

In data de 13.01 avem Luna Noua in Capricorn. Aici, cariera si prestigiul vor fi cap de afis. De data aceasta nu mai este si Saturn aici, din fericire.

In data de 28.01 avem Luna Plina in Leu.
Luna plina ne cere sa renuntam la tot ce nu ne aduce bucurie in suflet si aceasta va lumina acolo unde avem nevoie de indrumare. Ea lumineaza, dar deschide si tu ochii sa vezi oportunitatile. Trebuie sa fim increzatori in fortele proprii si sa ne respectam vocea interioara. Aceasta Luna Noua contribuie la finalizarea a ceea ce s-a inceput in August 2020.

In data de 30.01 Mercur intra in mers aparent retrograd.
Ai grija la aparatura electronica ca nu cumva sa se strice, nu lasa lucruri in priza cand pleci de acasa, ai grija la acte si la ce semnezi (mai bine nu semnezi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.