Uncategorized

Mercur in mers aparent retrograd 30 mai – 23 iunie

Mercur va intra in mers aparent retrograd incepand cu data de 30 mai si va reintra in mers direct in data de 23 iunie 2021.

Retrogradarile lui Mercur au de obicei efecte asupra comunicării, indiferent prin ce mediu se realizează aceasta (online, mesaje, curier, etc).
Pot exista blocaje, neînțelegeri, tensiune mentala și mai ales dificultăți de exprimare a ideilor, stângăcie in gesturi sau chiar dezordine mentala.
In linii mari, retrogradarile lui Mercur sunt defavorabile schimburilor, proiectelor intelectuale, întâlnirilor (ce pot fi întârziate, anulate sau ratate).

Pe partea pozitivă, Mercur in mers aparent retrograd ne poate face sa înțelegem anumite lucruri din viața noastră analizând trecutul sau actiunile pe care le-am făcut. Ne putem reîntoarce sa studiem ceva ce am lasat balta, putem reveni in situații/proiecte din trecut.

Este foarte important sa verificam de 2, 3 ori actele, mesajele si tot ce tine de comunicare.. pentru ca nu ne dorim sa trimitem vreun sms gresit sau sa semnam ceva ce va trebui sa revizuim peste ceva timp.

Mai jos vei afla cum afecteaza mersul aparent retrograd al lui Mercur fiecare zodie.

Berbec: revizuiri, reevaluari legate de proiecte, de relatiile publice. Nu incepe proiecte noi. Vor exista amanari, posibile probleme la drumuri scurte. Atentie sporita la comunicarea prin toate mijloacele (electronica, fizica).

Taur: chestiuni legate de bani, achizitiile unor obiecte de valoare (pe care nu ar fi tocmai indicat sa le cumperi in aceasta perioada). Ai grija la cheltuielile neprevazute si incearca pe cat posibil sa nu le faci.

Gemeni: tu iti vei pune ordine in anumite decizii vechi, ba chiar le poti reconfigura intr-o oarecare masura. Va fi afectata comunicarea si prieteniile.

Rac: tu vei avea o tendinta de izolare, vei reanaliza lucruri sau actiuni si chiar proiecte vechi. Vei face o introspectie si aceasta te va ajuta sa constientizezi si sa transformi multe lucruri si convingeri vechi.

Leu: tu vei dori sa fii mai retras, nu vei avea chef de vorba. De asemenea, pot exista neintelegeri cu anturajul sau chiar cu sefii. Pot exista schimbari pe partea de planuri pe termen lung.

Fecioara: tu vei fi setat pe profesie, unde pot exista diverse schimbari dar si mai multa munca decat de obicei. Pozitia sociala va fi cea mai importanta.

Balanta: relatiile cu strainatatea, spiritualitatea. Daca este posibil, ar fi indicat sa amani anumite calatorii si sa ai grija la exprimarea scrisa si verbala (mai ales daca ai vreo legatura cu justitia).

Scorpion: tu poti avea parte de fosti/foste iubiti/iubite care te pot cauta. Cei in relatii vor cauta o comunicare mai intima cu partenerul, la un alt nivel. Recomand atentie la intocmirea de acte, contracte sau mosteniri.

Sagetator: nu lua decizii majore si importante in aceasta perioada. Ai grija la drumuri, la comunicarea in parteneriatele pe care le ai (dragoste sau afaceri), la procese (daca este cazul). Se pot ivi schimbari majore pe aceste sectoare.

Capricorn: relatiile cu colegii, activitatea la job vor fi in centrul atentiei. Daca ai o functie de conducere, ai grija la relatiile cu subalternii. Schimbarile sau reanaliza vor fi in aceste domenii.

Varsator: daca ai copii, relatiile cu acestia vor fi mai complicate in aceasta perioada. Nu prea vei fi nici creativ/a in aceasta perioada. Fosti sau foste pot reaparea in mod inopinat in viata ta.

Pesti: ai grija la contractele legate de proprietati, la comunicarea cu familia si, bineinteles, la relatia pe care o ai cu aceasta.

Hai pe instagram in comunitatea @astroZilnic.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.