Uncategorized

Marte in Leu (11 iunie – 30 iulie)

Marte in Leu.
Marte, ambitiosul, initiatorul, vulcanicul, va sta in semnul Leului intre 11 iunie si 30 iulie 2021.
Ca si recomandari generale, pentru toti, vom incepe sa simtim ca ne dorim sa facem mai multe lucruri, ca suntem mai ambitiosi in diverse situatii, conjuncturi. In general vom cauta mai multa placere in ceea ce facem si vom dori sa fim mai fericiti si practic sa ne bucuram de tot. Nu ne va lipsi initiativa in toate demersurile si pe langa asta.. vom dori sa iesim mai mult in evidenta. La capitolul relatii & co, vom fi mai pasionali.
Oricum ar fi.. vom avea mai multa energie si mai multa dorinta de a actiona in domeniile specifice.

O mare parte din perioada in care Marte va tranzita Leul, acesta va fi in opozitie cu Pluto.. ceea ce va aduce o incapatanare ce poate starni anumite probleme. Practic, vom dori oarecum sa ne exercitam puterea prin diverse mijloace.

Cum influenteaza acest tranzit fiecare zodie in parte?

Marte in Leu

Berbec: Vei fi mai activ in relatiile cu copiii, vei avea creativitate, iar relatiile de dragoste vor fi mai pasionale in aceasta perioada. Vei cauta sa te simti bine in relatiile romantice, vei dori sa iti exprimi creativitatea si poate sa incepi lucruri noi care au legatura cu vreun hobby de al tau.

Taur: Casa, familia, proprietatile vor fi importante si aici se pot initia lucruri noi si pe termen lung. Incapatanarea nu este buna, din cauza ei se pot ivi probleme. Ideea este ca trebuie sa te bucuri de familie, sa petreceti timpul impreuna si sa te simti bine cu aceasta.

Gemeni: Vei avea parte de creativitate mai ales daca lucrezi in media sau intr-un domeniu in care trebuie sa iti exprimi verbal sau scris ideile. Te vei simti bine in momentul in care comunici cu ceilalti, insa ai grija sa nu te grabesti cu anumite decizii.

Rac: Energia ta este setata pe domeniul financiar in aceasta perioada si poti avea succes in acest sector, pentru ca esti pur si simplu incapatanat sa dai inainte cu ceea ce iti doresti. Te poti bucura si de niste achizitii importante.

Leu: Tu ai nevoie si vrei sa fii in centrul atentiei (si vei face orice sa fii), iti doresti ca ceilalti sa te asculte, sa te admire, sa te aprobe. Sa stii ca ceilalti se pot simti atrasi oarecum de tine ca de un magnet, insa ai putin grija la modul in care iti vei exprima ideile si opiniile, la modul ca nu ar fi indicat sa devii oarecum agresiv daca cineva nu va fi de acord cu ele. Te poti bucura de popularitate.

Fecioara: Tu ai nevoie sa fii mai singur, mai cu tine insuti. Vei evita oarecum cercurile sociale, sau vei prefera sa petreci timpul cu 2-3 persoane. Poti planui lucruri importante in tihna, iar cand ideile vor fi puse in ordine, vei iesi in lume cu ceva nou.

Balanta: Tu iti faci planuri pe termen lung si vrei sa iti largesti cercul de prieteni. Posibil sa intri in grupuri noi, organizatii importante care te pot ajuta cu planurile pe termen lung. Te vei bucura de prezenta prietenilor si de momentele cu ei.

Scorpion: Energia ta este axata pe cariera si pe dorinta de a avea mai mult succes in aceasta. Iti poti asuma usor rolul de lider si vei avea putere asupra celor din jur. Aceasta putere nu trebuie obtinuta neaparat prin lupta sau cine stie ce metode..

Sagetator: Tu ai planuri mari pentru perioada urmatoare si vei fi foarte increzator in acestea. Ii poti convinge pe ceilalti cu usurinta in legatura cu anumite opinii pe care le ai. Poti sa fii foarte incapatanat si hotarat chiar si in situatiile in care nu se poate, iar in aceste cazuri ar fi indicat sa lasi incapatanarea la o parte. Bucura-te de calatorii!

Capricorn: Sectorul intim se va activa, iar tu vei dori mai multa pasiune in dormitor. Odata cu aceasta pot veni si anumite scene de gelozie. Ideea este sa te bucuri de intimitate alaturi de partener si sa te simti bine cu acesta. Daca nu ai un partener, poti primi niste bani dar care se pot duce repede.

Varsator: Tu ai parte de noi initiative in relatiile de cuplu sau in parteneriate. Evident si la tine incapatanarea trebuie lasata la o parte atunci cand este cazul, pentru a nu isca te miri ce probleme. Energia va fi canalizata pe cuplu si este indicat sa te bucuri de relatia pe care o ai si sa faceti lucruri frumoase impreuna.

Pesti: Multe actiuni si multa energie in sectorul jobului. Incapatanarea poate aduce anumite probleme la munca, asa ca atentie cu ea. Poti sa ai initiativa super buna la job in aceasta perioada. Poti incepe proiecte importante si incearca sa iti faci si mai placuta activitatea la job.

Hai pe instagram pe @astrozilnic.

Citeste si: Mercur in mers aparent retrograd
Eclipsa de Soare din 10 iunie

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.