Uncategorized

Luna Plina in Varsator 24 iulie 2021, ora 5:36

La aceasta Luna Plina “culegem” ce am semanat la Luna Noua din Varsator care a avut loc pe data de 11 februarie 2021. Poti citi ceea ce ai inceput/sadit atunci si sa vezi daca acum s-a “rezolvat” sau acum se rezolva – doar daca, bineinteles, ai si facut lucruri in acest sens. Iar daca nu, poti alege sa pui punct.
Lunatia aceasta ne ofera 2 saptamani pentru a rezolva si analiza situatiile nerezolvate din viata noastra. 
Astfel ca, la modul general, deoarece vorbim despre amprenta generala a acestei lunatii, daca exista probleme in special in relatii, acum este un moment in care vei considera ca nu mai vrei sa treci peste anumite lucruri. Poti descoperi lucruri despre partener, lucruri pe care le poti accepta sau nu. Practic, aceasta Luna Plina va atrage atentia la adevarul din relatiile noastre, realizam in ce fel de relatie suntem. Toate relatiile au minusuri, iar acum este momentul in care “hotaram” daca le acceptam sau nu. Daca nu, pa si la revedere. Daca da, muncim pentru relatie. Vom fi “chinuiti” oarecum de anumite amintiri care ne bantuie.Ca sa dau un exemplu general.. poate unele persoane nu vor mai dori sa faca parte din relatii toxice, ciudate, triunghiuri amoroase. Este o perioada importanta chiar si pentru divorturi si de ce nu si pentru casatorii.

Luna Plina vine de obicei cu evenimente, asadar sunt necesare reevaluari, despartiri, depinde de caz. 

Daca esti Leu, Varsator, Scorpion, Taur sau ai marcaje puternice in semne fixe, vei fi vizat mai mult de aceasta lunatie, o vei simti mai intens.

Asadar.. esti pregatit sa accepti adevarul din relatia in care te afli? 🙂

Uita-te in urma cu 6 luni si vezi daca ceea ce ti-ai propus atunci ai reusit sa realizezi sau esti pe cale de a realiza. Sau, daca ai ajuns la concluzia ca este mai bine sa pui punct si sa vezi lucrurile din alta perspectiva. Imi poti lasa un comentariu in legatura cu acest lucru pentru ca sunt foarte curioasa in legatura cu aceste lucruri.

Ce sectoare din viata vor fi influentate de aceasta Luna Plina pentru fiecare zodie in parte:

Berbec: Relatiile pe care le ai cu grupurile de prieteni si anumite organizatii.

Taur: Cariera, pozitia sociala si ceea ce iti doresti de la aceasta. Ia vezi daca ce ti-ai propus ai si obtinut in aceste 6 luni.

Gemeni: Calatoriile, relatia cu strainatatea si chiar cursurile.

Rac: Nevoia de a pune ziduri in jurul tau din punct de vedere emotional, poate si anumite lucruri legate de sexualitate.

Leu: Sectorul relatiilor si al parteneriatelor.

Fecioara: Relatiile de la job, eventual gasirea unor solutii interesante prin care poti rezolva anumite lucruri.

Balanta: Creativitatea si flirturile.

Scorpion: Comunicarea cu familia si o dorinta de a te “elibera” de ceva din familie.

Sagetator: Relatiile cu rudele apropiate sau cu anturajul apropiat, comunicarea electronica. 

Capricorn: Proiectele care iti pot aduce bani, contractele.

Varsator: Felul in care te arati celor din jur, originalitatea.

Pesti: O tensiune interioara te va face sa iti doresti sa te eliberezi de multe lucruri din viata ta. Lasa-le sa plece.. si nu te uita inapoi.

Citeste si: Horoscopul general pentru luna iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.