Uncategorized

Luna Plina in Varsator 22 august 2021

Aceasta Luna Plina se mai numeste si Luna Albastra. Stiu ca este a treia luna plina dintr-un sezon si ca se produce langa Jupiter si Saturn. Deci va fi un spectacol interesant pe cer care se poate vedea inca din aceasta seara. Sa speram ca se va si vedea si ca norii nu vor “contamina” cerul.

Luna Plina va avea loc la orele 15:01, ora Romaniei. Ce este reprezentativ pentru aceasta Luna Plina? Va trebui sa te gandesti ce ai “sadit”, hotarat, planuit la Luna Noua in Varsator din 11 februarie si sa vezi unde te afli acum in legatura cu planurile pe care le-ai facut atunci. Acum vezi daca planurile s-au materializat.

Ascendentul acestei Luni Pline este in Sagetator, cel care ne aduce incredere, optimism, expansiune, iar el, stapanul acestuia, este foarte aproape de Luna Plina. Ii avem pe Marte si Mercur in Fecioara, care ne ajuta sa gandim si sa actionam. Sa gandim si sa planificam, dupa care sa actionam conform planurilor pe care le-am facut. Este important de asemenea sa trecem peste lucruri, iar daca vom face asta, vom vedea ca lucrurile vor fi in favoarea noastra. Daca ai hotarat sa treci peste o chestie.. se poate sa se întâmple ceva referitor la acea chestie sau ti se pot deschide alte usi mult mai promitatoare.

Semnele fixe, Taur, Leu, Varsator si Scorpion vor fi mai “afectate” de aceasta lunatie si persoanele care au marcaje in semne fixe.

Cum se manifesta aceasta lunatie pentru fiecare zodie in parte?

Berbec

Ai sentimentul ca nimic nu iti sta in cale si estei gata sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus. O sa ai o alta atitudine fata de lume si chiar fata de propria persoana.

Taur

Cariera, imaginea profesionala si reputatia sunt temele principale pentru tine de aceasta lunatie.

Gemeni

Luna Plina vine cu tot felul de activitati legate de dezvoltarea personala, sfera educationala. Poti avea parte de calatorii peste hotare si schimbari de perspectiva.

Rac

Luna Plina vine cu o transformare in viata privata. Ai parte de constientizari in domeniul relatiilor intime si iti poti duce planurile la un alt nivel. Poate fi ca o moarte si renastere si poti lua decizii favorabile legate de relatiile cu persoanele din viata ta.

Leu

Lunatia actioneaza pe relatiile de lunga durata sau pe asocieri si parteneriate. Acum se finalizeaza anumite probleme, in sensul ca se pune punctul pe “i”.. Vorba aia, ori la bal, ori la spital.

Fecioara

Ai puterea de a-ti exprima planurile si ideile la job si posibilitatea de a-i face pe ceilalti sa le si puna in aplicare. Perseverenta!

Balanta

Viata sentimentala este favorizata de aceasta lunatie. Poti cunoaste pe cineva interesant, vei fi creativ si vei avea multe idei misto.

Scorpion

Foarte posibil ca anumite probleme din relatiile cu familia sa aiba un deznodamant si aceasta lunatie te poate ajuta in relatiile cu membrii familiei. De asemenea, poti face planuri noi legate de casa (mutat, renovat, extindere).

Sagetator

Relatiile publice sunt forta la tine. Vei fi bun pe comunicare, vei avea parte de tot felul de drumuri scurte si iti vei transmite ideile cu usurinta.

Capricorn

Lunatia asta este depre bani, este despre talentele tale si despre proiecte care iti aduc bani. Practic, iti vei schimba oarecum sistemul de raportare la bani si posesiuni.

Varsator

La aceasta lunatie poti sa constati cat de mult te-ai schimbat in aceasta jumatate de an si de cum ai schimbat lucruri in viata ta. Ideile par sa iti vina din neant.

Pesti

Lunatia vine cu secrete.. de tot soiul. Take care ca acestea sa nu se afle. Pe alta parte, vei vedea viata dintr-o alta perspectiva si nu vei mai repeta greseli din trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.