Uncategorized

Horoscop luna septembrie 2021

Horoscopul lunii septembrie 2021. Enjoy!

 

Berbec

Luna septembrie va fi foarte plina de activitate la job, vei avea parte de o gramada de activitati ce tin de rutina de zi cu zi. Poti sa fii mai preocupat de dieta si de starea de sanatate. Este o perioada buna pentru verificarea starii de sanatate.
De asemenea, poate fi o perioada armonioasa in cuplu. Interactiunile sociale pot lua o forma intelectuala, iar comunicarea va fi top.
Se deschide o noua etapa de 6 luni in ceea ce priveste rutina ta zilnica la job.

 

Taur

La tine luna se poate caracteriza prin romantism, exprimare artistica si mai mult timp petrecut cu copiii (daca ii ai). Comunicarea va fi sporita la job, dar si barfele, asa ca atentie. De asemenea, atentie la mancarica, se poate vedea printr-un apetit mai crescut care iti poate aduce cateva kilograme in plus.
La tine incepe o noua etapa de 6 luni pe partea de proiecte creative si pe relatii romantice, dar si pe partea de copii. Poti sa cunosti pe cineva nou sau iti poti face planuri in ceea ce priveste copiii (sau viitorii copii).

 

Gemeni

Vei avea initiativa in familie, vei fi dinamic in chestiunile si treburile ce tin de casa si te vei implica in toate activitatile care tin de locuinta. Ai grija cu aparatura de acasa, s-ar putea sa ai surprize din partea acesteia si sa se strice cate ceva.
Este o perioada intensa in ceea ce priveste relatiile romantice. Exista posibilitatea sa cunosti pe cineva, asa ca iesi in lume si socializeaza.
Se deschide o noua etapa ce tine 6 luni legata de locuinta si de casa sau familie. Iti poti face planuri in legatura cu o schimbare ce tine de locuinta ta.

 

Rac

Tu ai parte de afirmare personala prin comunicare, prin scris sau prin diverse forme de comunicare. Ai multe idei si le poti exprima foarte frumos, asa ca este o perioada buna pentru autopromovare. Vei fi foarte activ in aceasta luna si vei face multe drumuri in interes personal.
Pentru ca energia mentala este foarte crescuta, exista tendinta si de a vorbi fara sa gandesti, asa ca incearca sa fii mai diplomat.
Este perioada buna pentru a achizitiona un obiect frumos pentru locuinta.
Comunicarea cu familia va fi foarte importanta si vei gasi tot felul de solutii ingenioase pentru a rezolva anumite probleme casnice.
Se deschide o noua etapa ce tine 6 luni legata de relatiile sociale si de anumite lucruri pe care doresti sa le inveti.

 

Leu

La tine in luna septembrie interesul este pe bani si pe o pozitie materiala buna. Ai tendinta de a-ti asuma un rol de conducator in afaceri. Se pot cheltui bani in activitatile sociale, in zona romantica sau pe tot felul de distractii. Partea materiala necesita o supraveghere, deoarece exista tendinta de a face cheltuieli impulsive.
Vei fi mult mai curios in aceasta perioada, vei simti nevoia sa comunici, sa studiezi, sa vorbesti la telefon mai mult ca de obicei si sa fii in conexiune cu ceilalti. Ai grija spre finalul lunii pentru ca pot exista tot felul de dificultati ce au legatura cu drumurile scurte si cu partea de comunicare in general, care iti vor aduce nervi si diverse neintelegeri. De asemenea, dupa 27 evita semnarea de acte sau luarea de decizii importante.
Se deschide o noua etapa de 6 luni in ceea ce priveste statutul financiar, probabil ca iti vei reevalua veniturile si vei face un bilant.

 

Fecioara

Tu esti vedeta acestei luni si esti plin de vitalitate, incredere, vointa si ai un interes crescut pentru afirmarea personala. Odata cu acestea vine si impulsivitatea si este recomandat sa fii mai temperat si sa nu te grabesti, ca altfel poti ssa ai parte de mici accidente cauzate, evident, de graba… ca doar… graba strica treaba, nu?
Este o perioada favorabila in care iti poti face planuri legate de zona materiala si acum iti poti creste veniturile si productivitatea daca ai vreo afacere.
Se deschide o noua etapa de 6 luni in ceea ce te priveste pe tine ca si personalitate, ca si aspect fizic. Vei avea o dorinta arzatoare de a incepe ceva nou si de a te reinventa pana la urma.

 

Balanta

Tu nu vei dori sa fii asa in vizor in aceasta luna. Este o perioada in care simti nevoia sa ramai undeva in spatele cortinei si sa dirijezi din umbra. Te poti incarca cu energie petrecand timp cu tine insuti in liniste.Pe de alta parte vei fi curios si vei dori sa studiezi ceva. Chiar este o perioada favorabila pentru a citi, pentru scrie sau pentru a studia ceva. Poti sa faci si o schimbare de look, daca simti aceasta nevoie.
Se deschide o noua etapa de 6 luni in ceea ce priveste anumite temeri pe care le ai. Este important sa ramai realist si sa nu cazi in melancolie.

 

Scorpion

Prietenii si activitatile de grup sunt prioritare in aceasta perioada. Poti sa ai parte de intalniri cu oameni importanti si sa ai parte de tot felul de sustinatori. Pe de alta parte, este indicat sa fii realist in urmarirea scopurilor pe care le ai.
Este o perioada favorabila pentru creativitatea de orice fel. Poate aparea o dragoste secreta sau neobisnuita.
Se deschide o noua etapa de 6 luni in ceea ce priveste planurile tale pe termen lung, iar in aceasta perioada vei deveni mai orientat catre ceilalti si catre grupuri noi de oameni.

 

Sagetator

In aceasta luna esti plin de ambitie si de dorinta de a obtine o pozitie sociala buna si un statut. Insa este indicat sa ai grija la comunicare, ca aceasta iti poate crea anumite dificultati cu sefii si autoritatile.
Este o perioada buna pentru a te implica in tot felul de organizatii profesionale sau grupuri de oameni cu care imparti aceleasi interese. In general este o perioada buna pentru a-ti face noi prieteni si de asemenea poti sa primesti cadouri si invitatii la tot felul de evenimente.
Incepe o noua etapa de 6 luni in ceea ce priveste reputatia si statutul social. In aceasta iti poti schimba cariera, daca aveai in plan acest lucru.

 

Capricorn

Este o perioada favorabila daca ai examene sau doresti sa incepi noi studii. Poti avea un interes crescut pentru strainatate, iti poti face planuri de calatorie. Daca faci calatorii este indicat sa ai grija la documente, la acte, deoarece se pot ivi tot felul de neintelegeri.
Este o perioada buna pentru a lua decizii profesionale sau de afaecri. Tot in cariera si afaceri este o perioada buna pentru aplicarea unor idei noi pe care le ai si este o perioada in care poti avea parte de popularitate si success.
Incepe o noua etapa de 6 luni in ceea ce priveste partea de studii, largirea orizonturilor prin diverse metode.

 

Varsator

Este o perioada dinamica in ceea ce priveste parte de finante, economii, bani comuni sau asigurari. In aceasta perioada este indicat sa fii atent la cheltuielile nesabuite. Este o perioada favorabila pentru a te pregati pentru o admitere sau pentru un examen important. Activitatea sexuala se poate intensifica. Este o perioada buna pentru calatoriile de scurta sau de lunga durata si mai ales pentru comunicarea cu persoanele de departe.
Se deschide o noua etapa de 6 luni in ceea ce priveste evaluarea finantelor, o etapa a unor constientizari legate de chestiuni ce pana mai ieri erau tabu in mintea ta.

 

Pesti

Este luna in care focusul este pe relatiile de cuplu sau parteneriatele de afaceri. Vrei, de asemenea, sa fii remarcat si apreciat de catre ceilalti. Este o perioada buna pentru casatorie, pana pe 27 septembrie cand intra planeta Mercur in mers aparent retrograd.
Activitatea sexuala creste si esti atras de tot felul de chestiuni legate de aceasta. In acelasi timp, esti atras de lucruri secrete, de mistere si de tot felul de chestiuni mistice pe care doresti sa le despici in patru si sa sapi adanc dupa un adevar.
Se deschide o noua etapa de 6 luni in ceea ce priveste partenerul de viata si relatia de cuplu. Ceva nou incepe aici si poti face multe planuri impreuna cu partenerul pentru viitor.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.