Uncategorized

Luna Noua in Fecioara din 7 septembrie 2021

Pe 7 septembrie la ora 3:52 AM avem Luna Noua in semnul Fecioarei.

 

 

La aceasta Luna Noua este vorba despre ORDINE, DISCIPLINA si CURATENIE GENERALA. Marte intra si el in ecuatie, prin conjunctie, contribuind cu ambitie, curaj si initiativa in planurile pe care le vom “coace” acum si care isi vor vedea rezultatele dupa 6 luni. Totodata, prin aspectul pe care aceasta lunatie il face cu planeta Uranus, vom avea parte si de evenimente neasteptate, poate chiar de surprize, in domeniile vizate pentru fiecare zodie in parte, despre care vei citi mai jos.

 

Acum poti construi o baza solida pentru ceva ce iti doresti. Totul trebuie luat metodic, pas cu pas si cu rabdare. Concentreaza-te pe detalii, fa strategia, dupa care da-i inainte privind totul dintr-o perspectiva analitica si practica. Nu uita ca fara munca nu schimbi nimic! De aceea ce vei seta/initia acum, va avea nevoie de munca pentru ca tu sa poti vedea roadele peste cateva luni.
Cele mai “afectate” semne de aceasta lunatie sunt: Fecioara, Sagetator, Gemeni si zodia Pesti.

 

Ai incredere in tine, in intuitia ta si fa o curatenie generala atat in casa cat si in suflet, mai ales ORDINE in planurile de viata.

 

Ce vrea Luna Noua in Fecioara de la fiecare zodie in parte

 

Berbec
Iti vei reorganiza programul de zi cu zi. Eventual poti sa iti pui la punct niste planuri legate de sanatate si sa iti faci anumite controale sau analize de rutina. De asemenea, poti incepe o cura detox.

 

Taur
Iti vei pune ordine in viata sentimentala, in relatia cu copiii (daca ii ai) si te poti folosi de creativitate pentru a pune la cale noi planuri si proiecte.

 

Gemeni
Iti vei reorganiza locuinta, eventual poti renova ceva prin casa. Poate te muti intr-un loc nou si trebuie sa repari ceva pe acolo sau vei intampina niste probleme legate de acte. Vei pune ordine si in relatiile cu membrii familiei.

 

Rac
Tu vei fi ocupat cu reorganizarea relatiilor sociale si mintea ta va functiona in exces. Vei avea multe idei noi pe care vei dori sa le incerci, asa ca nu iti ramane decat sa-i dai “bataie”.

 

Leu
Iti poti reorganiza veniturile, iar acum este un moment bun pentru analiza conturilor. Poti avea parte de anumite surprize legate de bani sau legate de un contract la job. Unii lei pot avea parte si de oportunitati legate de veniturile fixe.

 

Fecioara
Este randul tau sa stralucesti si sa te pui pe primul loc. Iesi din zona de confort si fii egoist de data aceasta. Ocupa-te de tine si fa o schimbare in look, in garderoba si remodeleaza-ti lumea.

 

Balanta
Poate fi un moment de “curatenie spirituala”. Acum poti concepe planuri si ganduri importante pentru viitor. Poti afla niste secrete sau se pot afla niste secrete despre tine.

 

Scorpion
Aceasta lunatie te poate ajuta sa cunosti niste persoane interesante care te pot ajuta in anumite lucruri. Practic vor fi ca niste sustinatori pentru tine si pot avea legatura cu anumite planuri pe care doresti sa le pui in practica.

 

Sagetator
Poti lua tot felul de decizii legate de cariera si exista sansa sa schimbi ceva in viata ta, mai ales in cariera. Asa ca pune-ti intentii legate de cariera si vei vedea, daca ai grija sa lucrezi la ele, cum vei vedea rezultatele peste 6 luni.

 

Capricorn
Tu vei dori sa te “extinzi” prin educatie, prin cursuri, prin studii si este un moment prielnic pentru anumite examene sau pentru a te inscrie la tot felul de cursuri de specializare. Simti ca ai posibilitati nelimitate.

 

Varsator
Vei avea idei transformatoare in ceea ce priveste o relatie intima. De asemenea, iti poti pune in ordine finantele si poti plati taxe, impozite, imprumuturi.

 

Pesti
Tu iti vei face planuri in ceea ce priveste relatia de dragoste, parteneriatul. Vino cu lucruri noi in relatie, seteaza-ti intentii in legatura cu aceasta, oficializeaza-ti relatia daca simti nevoia.

 

Hai in comunitatea de pe instagram: astroZilnic
Hai si pe Facebook: astroZilnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.