Uncategorized

Marte in semnul Balantei intre 15 septembrie si 30 octombrie

Am considerat important acest tranzit.. si este, deoarece planeta Marte sta aproape o luna si jumatate in semnul Balantei.

 

Planeta Marte este planeta actiunii, este planeta care ne motiveaza si care ne pune sa luptam, iar Balanta este semnul egalitatii, mediatorului si al pacii.

Well.. Marte, razboinicul, aflandu-se intr-un semn al pacii.. nu se simte tocmai OK. Marte este impulsiv, iar Balanta este diplomata, Marte este oarecum egoist, pe cand Balanta este inclinata catre celalalt si exemplele de genul pot continua.


La modul general vom avea tendinta de a actiona intr-un fel mai pasnic, sa zicem, mai diplomat si practic nu vom dori sa suparam pe nimeni din jur. Vom putea vedea mai multe fatete ale unei probleme/situatii, iar asta ne va face sa luam mai greu decizii, una dintre caracteristicile predominante ale Balantei. Ne va fi greu sa hotaram in ce mod sa actionam in diverse situatii din viata noastra.

Pot exista si anumite scandaluri publice care vor avea ca repercusiuni pierderi de reputatie (asta pentru unele persoane care au anumite aspecte in astrograma personala). De asemenea, chiar daca avem un puternic simt al dreptatii si nu dorim sa suparam.. multi pot ceda chiar si atunci cand nu este cazul.

Exista si posibilitatea, avand in vedere celelalte aspecte de pe cer din momentul de fata, sa existe tot felul de tensiuni prin relatii, tensiuni cauzate de lucruri secrete care se afla, de lucruri care ies la iveala de te miri de unde, de tot felul de constientizari referitoare la fosti parteneri, foste relatii. Orice ar fi, suferinta este facuta pentru a fi acceptata si pentru a evolua. Prin orice treci, tu evoluezi.

Relatiile vor fi oarecum energizate si va trebui in unele cazuri sa invatam sa cooperam cu ceilalti. Sa invatam sa negociem, sa fim diplomati si bineinteles sa ascultam si un alt punct de vedere. Totul va fi ambalat intr-o indecizie care va aparea de fiecare data atunci cand va trebui sa luam decizii. In plus, trebuie sa invatam sa fim rabdatori, deoarece Marte vine cu impulsivitatea caracteristica, iar gazdei, Balanta, nu ii place aceasta impulsivitate si vrea sa ia lucrurile mai incet si in ritmul ei. As puncta totusi o chestie.. si anume sa avem grija in perioada 3 octombrie-16 octombrie la ce decizii luam si mai ales la agresivitatea verbala, deoarece se pot isca tot felul de conflicte din cauza modului in care ne exprimam.

Hai in comunitatea de pe instagram: astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic
Citeste si: Horoscop luna septembrie 2021

Evenimente si predispozitii astrale luna septembrie 2021

Marte in Balanta

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.