Uncategorized

Luna Plina in Pesti de pe 21 septembrie 2021

La Luna Plina emotiile se manifesta mai puternic si este indicat sa fim, in general, mai toleranti, mai rabdatori si sa incercam sa nu raspundem provocarilor. Mai ales ca Luna este in conjunctie cu Neptun, care ne aduce confuzie, iluzii si o lipsa de control. Practic, o gestionare mai grea a emotiilor.

 

Lunatia va avea loc la ora 2:54, pe axa Fecioara-Pesti, o axa a vindecarii si a sacrificiului. In aceasta perioada pot iesi la suprafata (asta daca nu au inceput sa iasa deja) temeri legate de siguranta materiala, de bunuri, de talente si chiar de control in relatii/cuplu.

 

Lunatia aceasta vine sa ne ajute oarecum sa vindecam aceste temeri sau sa ne ajute sa ne hotaram ce sa facem, sa punem punctul pe “i”. Cere sa nu facem pe victimele si sa nu ne complacem in tot felul de situatii. Daca suntem atenti la ce se intampla in interiorul nostru, vom vedea ca noi de fapt stim care este adevarul, insa ne poate fi teama sa ne confruntam cu acesta. 

 

Privind cerul actual, observam faptul ca exista un trigon intre Mercur si Jupiter, iar acesta ne va ajuta sa ne deschidem orizonturile, ne ajuta sa gandim deschis si sa nu ne lasam doborati de eventuale constientizari.

 

Totodata Soarele face si el un trigon cu Pluto, care este planeta renasterii, chiar daca aspectul este mai slab, exista potential de transformare si ne ajuta si acesta sa renastem dupa posibile “dusuri reci”. Aceste dusuri reci pot veni si din relatiile cu ceilalti, din relatiile intime sau pot fi cauzate de anumite tensiuni interne.

 

Un factor important in rezolvarea multor situatii ar putea fi comunicarea, deoarece Mercur este in Balanta si ar favoriza comunicarea, insa acesta intra la statie (adica prima stationare inainte intrarea in mersul aparent retrograd), iar aceasta stationare o sa dea putin lucrurile peste cap si o sa incerce sa “incurce” mai mult decat sa descurce.

Dar nu este cazul sa intram in panica, deoarece cum am spus si pe stories pe profilul de Instagram unde am discutat despre aceasta lunatie, aceasta are loc pe axa vindecarii si ne va ajuta sa vindecam lucruri care vor fi constientizate, lucruri care ies la suprafata placute sau neplacute.. dar mai bine acum decat mai tarziu. 

 

Va doresc constientizari placute!

Era sa uit… semnele care vor simti cel mai intens aceasta lunatie sunt semnele mutabile Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti, dar si persoanele care au marcaje importante in aceste semne (Luna, ASC sau multe planete in acestea).

 

Hai pe Instagram unde postez zilnic: astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Marte in Balanta

                  Horoscop Luna Septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.