Uncategorized

Luna Plina in Berbec

Astazi, 20 octombrie 2021, la orele 17:56 va avea loc Luna Plina in Berbec.

 

In general, la Luna Plina, energia acesteia atinge cota maxima de influenta asupra Pamantului si se va resimti intens fie in sens pozitiv, fie in sens negativ, iar asta depinde de fiecare persoana in parte.


Tot acum se “culege ceea ce am semanat” in urma cu 6 luni de zile. Se recomanda finisarea proiectelor incepute cu 6 luni in urma sau chiar este indicat sa ne debarasam de lucrurile de care nu mai avem nevoie (pot fi si ganduri, obiecte, etc).

 

Acum vorbind strict de aceasta lunatie, tin sa precizez ca este una destul de intensa. Avem un aspect dificil intre planetele din Balanta (Soare, Marte, Mercur) cu Luna din Berbec si toate se “rasfrang” in capul lui Pluto.

 

Ca sa explic mai pe romaneste, tendinta generala este ca vom incerca sa preluam controlul si sa dominam, iar daca nu putem sa facem asta, vom acumula in noi frustrari care vor iesi la suprafata in situatii nu tocmai placute, poate chiar explozive.

 

Va fi o saptamana tensionata, care poate ne va obliga sa ne transformam in diverse situatii. Unii isi pot pierde controlul, altii vor strange multe in ei si vor exploda. Nu vom fi dispusi sa facem compromisuri, iar conflictele pot deveni deschise. Avem spirit de concurenta si suntem orgoliosi. 

 

Totusi, hai sa nu dramatizam prea mult si sa privim si partea plina a paharului. Care este aceasta? Posibilele tensiuni care pot aparea ne vor impinge catre actiuni benefice. Trebuie sa fim constienti si sa invatam faptul ca orice eveniment de orice natura ne este dat pentru a ne intari. 

 

Luna in Berbec, semn cardinal, ne indeamna sa facem treaba, sa initiem cu hotarare si sa ne punem dorintele in miscare…asa ca fii constient in ceea ce faci. Agresivitatea si furia nu sunt solutii, iar daca simti ca s-au strans, te poti elibera de ele practicand sport, facand multa miscare, poate chiar pictand, sau consumandu-ti energia intr-un mod constructiv, nu pe scandal..

 

Nu recomand neaparat luarea unor decizii importante acum, ar fi indicat sa mai analizam putin. Din concluziile pe care le tragem acum, putem lua decizii mai incolo.
Recomand atentie la drumuri si la deplasari, deoarece exista risc de accidente.

 

Semnele cele mai afectate sunt cele cardinale (si persoanele cu marcaje cardinale in): Berbec, Rac, Balanta si Capricorn.

 

Hai pe instagram: astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

 

Citeste si: Horoscop luna octombrie 2021

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.