Uncategorized

Luna Noua in Scorpion – 4 noiembrie 2021


Mâine, 4 noiembrie 2021, la orele 23:14 (ora României) va avea loc Luna Nouă în Scorpion.

 

Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar, iar din acest moment luna va creste până la momentul de Lună Plină. Această Lună Nouă este în opoziție cu planeta Uranus (planeta neprevăzutului) și în cuadratura cu planeta Saturn (planeta limitărilor, a restricțiilor și a blocajelor).

 

Energia Scorpionului este foarte puternică și aceasta te poate influența să mergi la extreme, sau să ți se pună efectiv pata pe ceva, astfel că ai grija ce intenții îți setezi, pentru că se pot împlini. Pe de altă parte suntem predispuși cu toții la schimbări radicale, iar echilibrul ne poate fi zdruncinat. Nu vom fi calmi deloc, vom fi agitați. Pot apărea situații neprevăzute și avem nevoie de răbdare și timp pentru soluționarea acestora.

 

Mercur intră de asemenea în Scorpion și vă accentua și mai mult influența acestuia, mai ales că va face conjuncție cu Marte.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că ne vom folosi de intuiție, vom fi mai direcți (la modul că vom expune ceea ce simțim, credem), însă felul în care o vom face va fi prea impulsiv și uneori chiar agresiv.

 

În ce sector este bine să ne punem intențiile în funcție de ascendent/zodie?

 

Berbec: Poți să îți setezi intenții legate de administrarea banilor, eventual contracte cu banca, împrumuturi. De asemenea, va exista un potențial de intimitate destul de mare în relația de cuplu.

 

Taur: Poți să îți setezi intenții legate de viitorul relației. Conexiunea de cuplu poate deveni destul de deep la nivel emoțional în această lună.

 

Gemeni: Fă-ți un nou plan de atac în ceea ce privește rutina ta zilnică. Posibile proiecte noi care te vor ține super busy.

 

Rac: Îți poți face planuri noi legate de viitoare proiecte creative, iar pentru cei singuri.. începe o perioadă în care puteți să cunoașteți pe cineva interesant.

 

Leu: Îți poți seta intenții în legătură cu proprietățile imobiliare și familia. Așadar, dacă vrei să te muți sau să renovezi, go for it!

 

Fecioară: Îți poți seta intenții legate de niște contracte, colaborări. Se “deschide” ușa colaborărilor pentru tine.

 

Balanță: Îți poți seta intenții legate de viitoare proiecte din care să faci bani. În această perioadă apar noi oportunități legate de bani.

 

Scorpion: Îți poți seta intenții legate de tine însuți, de ce anume ai schimba la tine în bine. Așadar, sunt binevenite schimbările ce țin de aspectul tău fizic.

 

Săgetător: Îți poți seta intenții legate de anumite lucruri pe care vrei să le rezolvi. Lucruri ce se află în căpșorul și în subconștientul tău. Dacă iți propui, se rezolvă!

 

Capricorn: Îți poți face planuri de lungă durată în ceea ce privește grupurile în care activezi. O să fie o perioadă în care vei cunoaște multă lume, practic îți poți lărgi cercul de prieteni.

 

Vărsător: Îți poți face planuri legate de carieră. Poți să “miști” lucrurile în acest sens, iar oportunitățile nu vor ezita să apară în următoarele săptămâni.

 

Pești: Îți poți face planuri în legătură cu posibile călătorii în străinătate.

 

Hai pe instagram, unde postez diverse si avem parte de discutii, intrebari la care raspund: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Evenimente si predispozitii pentru luna noiembrie 2021

                   Marte in Scorpion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.