Uncategorized

Eclipsa de Soare in Sagetator

Mâine de dimineața, 4 decembrie, avem Eclipsă Totală de Soare în Săgetător.

 

Eclipsa de mâine aduce transformări, conștientizări interioare pe termen lung. Se petrece in Casa XII, unde este si Mercur. 

Această eclipsă este ultima pe axa Săgetător-Gemeni și este și ultima Lună Nouă în Săgetător din acest an.

 

Începuturi noi și finaluri semnificative; o ușă se închide, alta se deschide și este important nu privim înapoi, ci privim înainte.

 

Lunația cu Mercur subliniază comunicarea, gândirea și vom fi mai ocupați interacționăm cu ceilalți, corespondăm și negociem.

Pot apărea evenimente neprevăzute și care ne pot “obliga ieșim din rutină, ne schimbăm planurile.

 

Luna în aspect cu Saturn stabilizează oarecum această lunație și mai ales energia uraniană care poate aduce evenimentele neprevăzute. Este important ne adaptăm la noile situații.

Însă, pătratul dintre Saturn și Uranus poate aduce frustrări din cauză anumite planuri pe care le ai sunt împiedicate de te miri ce chestii și nu pot fi duse până la capăt.

 

Știi dorințele pe care ți le pui de Revelion? Ei bine.. și acum este un moment bun le pui. Important este fie dorințe pe termen lung.

 

Eclipsa nu se vede din România.

 

Zodiile favorizate de această lunație sunt zodiile de foc, dar și zodiile de pământ, dacă este ne uităm la ascendentul în Capricorn.

 

Berbecii au parte de oportunități pe partea de călătorii sau studii, au mult drive în a învăța lucruri noi.

 

Taurii au oportunități pe partea de relații intime, relația cu băncile și sentimentele profunde.

 

Gemenii pot vindeca lucruri legate de relațiile de lungă durată, de căsnicie, dar și pe partea de procese, dacă există cazul.

 

Racii au oportunități la job și proiecte noi. De asemenea, racii pot începe un nou stil de viața, un nou regim alimentar pe care îl pot ține pe termen lung.

 

Leii sunt fericiți, se simt bine în pielea lor și au parte de oportunități pe partea de relații romantice. Dacă au și copii, atunci relația cu aceștia va înflori.

 

Fecioarele sunt axate pe partea de familie, de casă, pe tradiții și obiceiuri la care țin.

 

Balanțele comunică foarte mult și au parte de o perioadă mai agitată din punct de vedere al drumurilor pe care le fac.

 

Scorpionii au oportunități pe partea financiară, pe modul în care cheltuie și câștiga banii.

 

Săgetătorii vor fi încrezători în ei, vor fi conștienți de felul în care se arată celorlalți și au conștientizări legate de propria persoană.

 

Capricornii își vor folosi intuiția și vor realiza blocajele care îi țineau pe loc. Vor putea le și vindece.

 

Vărsătorii au oportunități pe partea relațiilor sociale, a relațiilor cu prietenii și chiar deschiderea de nou în ceea ce privește obiectivele pe termen lung.

 

Peștii au parte de oportunități pe partea de carieră, pe activitățile de performanța și a tot ceea ce ține de imaginea în societate.

 

Hai pe instagram: astroZilnic

Hai pe Facebook:  astroZilnic

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.