Uncategorized

Luna Plina in Gemeni si Venus retrograda – 19 decembrie 2021

În data de 19 decembrie avem două evenimente astrale importante. Primul are loc la ora 6:34, Luna Plină în Gemeni, iar la câteva ore are loc retrogradarea planetei Venus în semnul Capricornului.

 

Ascendentul acestei lunații este în Săgetător, iar această Lună Plină este interesantă pentru face un aspect frumos cu Jupiter, ceea ce poate aduce noroc și oportunități pe partea de dezvoltare spirituală.

Luna Plină vine cu optimism, cu o stare de bine, cu oportunități surprinzătoare, cu forță de convingere și cu rapiditate în reacții. Dar vine și cu bârfă și cu situații de acest gen.

Săgetătorul ne ajută  ne exprimăm mai ușor, mai cu tupeu. Comunicarea este directă și importantă. Mercur este în Capricorn, ceea ce indică promisiuni, planuri și gânduri pe care le facem pe termen lung, dar și o colectare de informații care ne vor ajuta în viitor.

 

Unii poate au nevoie de ajutor și le este greu îl ceară. Este recomandat cerem și oferim ajutor. Pe partea relațională pot exista tensiuni.

Dacă ne uităm la aspectul dintre Venus și Pluto, putem observa un dezechilibru pe partea relațională sau financiară.

Cu Venus retrogradă relațiile sunt luate la bani mărunți. Și aici vorbim inclusiv de relațiile de lungă durată, pentru că și ele pot avea de suferit în această perioadă. Cât despre cele noi, este o perioadă de testare în care relația ori merge spre bine, ori se încheie. Există și posesivitate, tendința de manipulare și crize relaționale. Cu aceste lucruri vine doamna Venus retrogradă, despre care poți citi mai mult în acest articol pe care l-am scris.

 

Efectele acestei retrogradări, din punctul meu de vedere, se vor resimți pe tot parcursul tranzitului în Capricorn, deci până în luna martie 2022.

 

Voi lăsa câteva sfaturi despre ce este bine și ce nu este bine facem atunci când planeta Venus se află în mers aparent retrograd.

– nu sunt recomandate achizițiile importante și nici investițiile;

– nu ne căsătorim;

– nu schimbăm lucruri la noi din punct de vedere fizic (operații estetice/injectări);

– nu inițiem proiecte noi;

– nu luăm decizii importante.

 

Ce putem face?

Este important fim creativi (desen, pictură, foto, croșetat, etc).

Putem facem un bilanț al relației, constatăm lucrurile care nu ne convin și ne gândim cum am putea lucra la ele pentru a îmbunătăți relația.

Ce așteptări avem de la relația în care ne aflăm și încotro merge aceasta. Reanalizăm relația și încercăm nu comparăm cu ceva din trecut. Pentru că se poate să ne gândim și cum am fi putut să rezolvăm o relație mai veche și astfel picăm în “mrejele” și în nostalgia acestor gânduri și să căutam trecutul.. sau trecutul să ne caute și să reluăm ceva mai vechi.

 

Acum vorbim despre cum influențează această lunație fiecare zodie în parte:

 

Berbec: Te influențează pe partea de comunicare (comunicare de orice fel), pe modul în care te exprimi și pe modul în care înțelegi ceea ce alții iți transmit.

 

Taur: Pentru tine vin oportunități pe partea materială, poate o mărire sau un bonus.

 

Gemeni: Tu închei ceva și începi un ciclu important prin care evoluezi.

 

Rac: Este important te detașezi de sentimente, gânduri, tipare și orice chestie care simți te ține într-un loc. Detașarea vine odată cu această lunație. Simți deja, nu?

 

Leu: Tu ai ceva de rezolvat cu anturajul. Este o ocazie ieși cu grupul de prieteni și te revezi cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

 

Fecioara: La tine apar oportunități pe partea de carieră, așa fii cu ochii în 4.

 

Balanță: Cu această lunație tu începi vezi lucrurile din alta perspectivă și astfel iți vei schimba vechi convingeri.

 

Scorpion: La tine este vorba de partea sexuală și de relațiile intime. Mai poate fi vorba și despre niște contracte legate de împrumuturi.

 

Săgetător: Această lunație iți poate aduce persoane interesante pe partea relațională și de asemenea armonie în cuplu și în relațiile cu ceilalți.

 

Capricorn: La tine se poate schimba programul sau ceva activități pe la job. mai adăuga și o putere de convingere în toate discuțiile pe care le ai, inclusiv în negocieri.

 

Vărsător: pentru tine această lunație poate veni cu oportunitatea de a cunoaște pe cineva nou pe partea sentimentală.

 

Pești: Pentru tine este important simți și te conectezi cu interiorul tău. Familia poate avea un aport mare în această perioadă.

 

Fiecare tranzit este resimțit diferit de orice persoanăharta natală este cea care ne arată unde și cum se poate manifesta un tranzit în harta unei persoane.. și evident modul în care această persoană este influențată/afectată de un tranzit anume.

 

Hai pe Instagram unde postez zilnic predispozitiile zilei: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Horoscop Luna decembrie 2021

Anul 2022 in astre

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.