Uncategorized

Horoscopul general al anului 2022

Horoscopul general al anului 2022 pentru fiecare zodie în parte. Enjoy!

 

Berbec

 

Luna ianuarie vine cu focus pe carieră și pe statut. Vine cu dorință de noutate și de schimbare pe partea de colectiv. Atenție însă că pot exista și situații controversate în ceea ce privește grupul tău de prieteni. Este o lună în care poți să îți lărgești orizonturile fie printr-o călătorie, fie prin începerea unor studii noi.

Februarie vine cu simț bun în afaceri și cu un interes crescut pentru sexul opus mai ales după jumătatea lunii pot apărea oportunități pe partea sentimentală. Pot apărea proiecte frumoase pe care le poți face în echipă. Unii berbeci pot descoperi mai mult decât un prieten într-o grup de prieteni.

Martie aduce o perioadă de introspecție legată de unele relații de dragoste (mai ales dacă este cazul de ceva clandestin sau interzis). Dacă nu este vorba despre așa ceva, începutul lunii martie te va ajuta să vindeci ceva din trecut. De asemenea, finalul lunii este bineaspectat pentru a începe noi planuri în legătură cu tine ca și om, ca și persoană. Este bine să începi să faci ceva pentru tine, poate chiar să începi un nou stil de viață, mai sănătos.

Aprilie este o lună în care ești plin de energie și gata să dobori munții. Acordă mai multă importanță sistemului de valori și pune-te pe primul loc, fară să te gândești că ești egoist nicio secundă. Dacă pentru luna trecută scriam să începi un stil de viață mai sănătos, acum îți spun să îți cumperi ceea ce îți place și ceea ce te face să fii fericit. În jurul datei de 12 aprilie, unii berbeci pot considera că au fost protejați de divinitate prin oportunitățile sau situațiile ce li s-au întâmplat, sau pot experimenta tot felul de vise premonitorii.

Mai este o lună în care te poți focusa mai mult pe partea financiară. Nu îți recomand neapărat să semnezi începând cu 10 mai, însă dacă discuțiile au avut loc până la această dată, o poți face, însă se poate reveni asupra acestei situații în viitor (adică te poți răzgândi). Spre finalul lunii se pot rezolva și niște chestiuni care țin de bănci/acte/împrumuturi.

Luna iunie este foarte bună pentru afirmare personală, îți dorești să le faci pe toate și simți că ești în priză. Ideea este că ai și energie pentru toate astea și simți că nu ai răbdare și nu poți să stai locului! Dacă vrei să faci 7 lucruri în același timp, nu o să iasă totul așa cum îți dorești și îți recomand să îți împarți energia în mod egal și practic pe ceea ce contează cu adevărat.

În luna iulie vine cu energie pe partea financiară și pe dorința de a caută să îți crești veniturile. Poți rezolva niște chestiuni în familie sau tot felul de lucruri prin casă. Finalul lunii poate veni cu niște surprize pe partea de cerc de prieteni, dar nu neapărat plăcute. Niște chestii neașteptate din partea cuiva din cercul de prieteni.

Luna august îți poate aduce niște surprize pe partea materială. Îți poți crește în mod neașteptat veniturile sau poți primi mai mulți bani din ceea ce faci. Ar putea fi o lună frumoasă din punct de vedere sentimental, însă trebuie să înveți să fii răbdător și perseverent pentru a evita posibile conflicte. Să menții un echilibru acolo în relație. Pentru cei care au copii, le doresc răbdare în această lună.

Luna septembrie vine cu forțe proaspete pe partea de job. Unii berbeci pot cunoaște pe cineva prin intermediul jobului. Pentru alți berbeci poate începe o nouă etapă în cuplu.

Luna octombrie este bună pentru parteneriatele de cuplu și de afaceri. Poți acorda o mai mare importanță lucrurilor care te fac fericit, astfel că este ok să investești în ceea ce îți place. Poți vedea lucruri noi și poți descoperi noi modalități prin care îți poți creste veniturile în viitor.

Luna noiembrie vine cu surprize pe partea materială. Poți primi un bonus sau sume de bani. De asemenea îți poți creste veniturile atât timp cât ești deschis la noutăți și nu rămâi în pătrățica ta.

Luna decembrie vine cu o stare de nerăbdare și cu predispoziție către confruntări, verbale mai ales. Îți recomand să eviți bârfele.. atât să le asculți cât să le și duci mai departe. De asemenea, nu promite mai mult decât poți oferi și evită să îi constrângi pe ceilalți să creadă.

 

Taur

 

Zona de focus a taurilor pentru anul ce urmeaza este in zona de cariera, unde vor avea parte de mai multe responsabilități. Dacă le vor face fata si se vor implica in acest sector in mod conștiincios, la finalul lui 2022 vor culege roadele.

Luna ianuarie vine cu gânduri noi și cu un sentiment de “blocaj” pe partea de deschidere a orizonturilor. În ce sens? Poate că ceva îngreunează o plecare undeva, sau apar tot felul de obstacole în a reuși să faci ceva important pentru tine. Însă asta ține până la finalul lui ianuarie, când lucrurile revin la normal. Este bine să pui pe hârtie ce vrei să organizezi pentru următoarea jumătate a anului din punct de vedere al evoluției tale spirituale (sau poate îți dorești să te apuci de niște studii noi).

Luna februarie îți poate aduce responsabilități mai mari pe partea de muncă, dar și realizări în acest sector. După jumătatea lunii februarie pot apărea niște surprize din partea unor “binefăcători” sau susținători pe care îi ai. Poți primi ajutor de la cine te aștepți cel mai puțin.

Luna martie îți va aduce satisfacție la locul de muncă și pot exista persoane de sex feminin care vor pune o vorbă bună pentru tine. Poți cunoaște persoane care te pot ajuta în carieră sau cu care vei face echipă bună. Este o lună în care cauți tot felul de lucruri noi care te pot scoate din zona ta de confort la job (ai grijă la idile ce pot apărea la locul de muncă).

Luna aprilie vine o dorință de a schimba ceva la tine. Cineva îți poate intra în grații din punct de vedere amoros și te poate face să îți dorești să faci o schimbare la tine. Este o lună bună pentru ieșit în lume și pentru a-ți face noi cunoștinte.

Luna mai vine situații interesante pentru cei aflați în cuplu sau pentru cei aflați în parteneriate de afaceri. Cei aflați în procese pot avea șanse în prima parte a lunii. După jumătatea lunii pot exista niste rezolvări ale unor probleme în relații sau niște separări (aici contează ce situație există în fiecare relație). Trebuie menținut un echilibru între tine și celălalt.

Luna iunie vine cu o dorință mai mare de cunoaștere. De asemenea, pot veni în viață ta persoane care să te ajute în momente cheie, dar nu trebuie să te bazezi neapărat pe acest lucru și trebuie să muncești și tu și să faci tot ce îți stă în putință pentru a realiza ceea ce ți-ai propus.

În luna iulie atenția este îndreptată către partea de relaționare cu ceilalți. Este important să nu faci excese de niciun fel. Luna august este bună pentru schimbări sau achiziții prin casă. În această lună poți avea reușite pe partea de familie și vei reuși să impresionezi pozitiv anturajul din care faci parte. Te schimbi și ești conștient de asta.

Lunile septembrie-noiembrie pot aduce pentru unii blocaje, responsabilități în zona carierei. După 11 noiembrie vei simți că te-ai eliberat de ceva și că ești gata să începi lucruri noi.

Luna decembrie vine cu o deschidere către nou, sau daca nu o ai, ar fi indicat să vezi! Să deschizii ochii și să îți lărgești orizonturile prin cunoaștere. Se deschid uși, vin oportunități pe care le vei vedea în momentul în care ești pregătit să ieși din zona de confort și să vezi “peste” aceasta.

 

Gemeni

 

În 2022 ești motivat să înveți mai mult, să evoluezi din punct de vedere spiritual. Mulți Gemeni își pot încheia în acest an studii pe care le-au lăsat baltă sau pe care au fost nevoiți să le întrerupă din diverse motive. Pe de altă parte, unii Gemeni pot avea parte de călătorii importante din care vor învăța multe lucruri care îi vor ajuta în viitor. Gemenii sunt într-un proces mai lung, pe mai mulți ani, în care vor crește, vor învăța și se vor dezvolta în tot ce are legătură cu statutul, responsabilitățile și toate procesele de învățare. 2022 poate veni cu examene importante, cu ocuparea de funcții înalte. Perioada cu Jupiter în Pești vine cu șanse și oportunități de succes și poziții importante în ceea ce privește statutul.

În luna ianuarie vei fi concentrat pe zona de parteneriate și îți poate aduce reîntoarceri din trecut. Se poate rezolva ce era de rezolvat în acest sector, practic va fi ca un test în urma căruia rămâi sau nu într-o relație. Este nevoie de un echilibru în zona parteneriatelor, fie că este vorba despre cele de dragoste sau parteneriatele de afaceri.

În luna februarie vei avea niște “flash-uri” în ceea ce privește zona carierei și se poate să realizezi care este direcția pe care vrei să mergi mai departe și pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru viitor. Cineva îți poate deschide ochii să realizezi anumite lucruri. Călătoriile pot fi revelatoare.

Luna martie este foarte bună pe zonă carierei. Pentru Gemenii care își doresc să schimbe jobul, pot avea succes în acest sens, iar pentru cei care își doresc să avanseze, pot să înceapă să lucreze la acest aspect și vor vedea rezultatele în până la finalul verii. Atenție la călătoriile pe care le faci, s-ar putea să existe niște neplăceri legate de acestea.

Luna aprilie este o lună plină pentru tine. Până pe 17 aprilie poți simți că a dat norocul peste tine pe zona carierei, afacerilor și în tot ce ține de statutul tău. Unii Gemeni pot simți că și-au găsit jumătatea și sunt gata să facă lucruri mărețe în acest sens. Este important să nu cadă în mrejele visării și să fie totuși cu picioarele pe pământ, deoarece există posibilitatea, pentru unii Gemeni, să fie luați prin surprindere din cauza visării.

Luna mai începe în forță și cu creativitate, însă după data de 10 vei simți că îți scade energia și vei simți nevoia de izolare. Îți recomand să lucrezi în liniște, să îți faci planuri fară că ceilalți să afle și practic să fie așa o perioadă în care pui bazele unei chestiuni noi. Pentru unii Gemeni finalul lunii poate readuce în vizor niște afecțiuni de sănătate mai vechi.

Începutul lunii iunie îți poate aduce niște conflicte în zona familiei. După data de 13 iunie o să simți că renaști și ești gata să ieși în față și să arați lucrurile la care ai lucrat sau pe care le-ai învățat în ultima perioadă. Este o lună bună în care îți poți relua activitățile sportive, sau poți începe un nou program ce vizează aspectul tău fizic. Spre exemplu poți începe să lucrezi la corpul tău fizic, cu o rutină și un program regulat, evident.

Luna iulie vine cu un avertisment pe partea financiară, grijă la cheltuieli. Cheltuielile pot avea legătură cu zona casei și eventuale cursuri. Gemenii aflați la începutul unor relații trebuie să fie atenți să nu urce partenerii pe un piedestal nemeritat.

Luna august este o lună în care familia și casa joacă un rol important. Poți începe noi proiecte legate de locuință. De asemenea, poți vizita locuri pe care nu le-ai mai vizitat de mult, iar acest lucru te poate încărca cu energie pozitivă.

Luna septembrie și mai ales octombrie poate veni cu relații noi pentru Gemenii singuri. Există și Gemeni care se vor reîntoarce la foști parteneri. Poți lucra la un hobby pe care îl ai. Pentru Gemenii cu copii, poate fi o perioada în care vor avea tot felul de discuții în contradictoriu și neînțelegeri cu copiii, mai ales în luna septembrie).

În lunile noiembrie și decembrie te poți concentra pe relațiile cu ceilalți și pe relația de cuplu. Finalul de an vine cu niște decizii care te au pe tine și partenerul în vedere. Pot exista situații tensionate în relațiile de căsătorie (sau relațiile vechi de dragoste).

 

Rac

 

Racii sunt într-o transformare ce se va finaliza în 2023, iar până atunci mai au de învățat și de acceptat condiții noi de viață, transformări sau renunțarea la anumite atașamente mai vechi.

Transformarea poate veni pe mai multe planuri, de la relațional până la partea de carieră și statut. Pot exista despărțiri acolo unde se știe că nu mai funcționează cuplul (iar asta vine cu o împărțire a bunurilor, dacă este cazul), se pot vinde/cumpăra proprietăți, iar pentru alți raci se poate schimba statutul în carieră. Lărgește-ți orizonturile, pentru că așa vine schimbarea. Cei care ascund secrete, nu vor avea pace, deoarece casa a XII-a este aspectata în acest sens, cel puțin în prima parte a anului.

Lunile ianuarie și februarie vin cu focus în zona relațiilor și cu dorința de a pune lucrurile în mișcare în acest sens. Pot avea loc evenimente importante în acest sector.

În februarie se pot schimba lucruri și în zona carierei, dar este important să nu te grăbești în acest sens până nu ești sigur că merită. Luna februarie exista un potențial partener. Însă, există și raci care se reîntorc în foste relații sau nu reușesc să iasă din niște tipare mai vechi, care nu îi lasă să vadă pe cineva nou în preajma lor.

Luna martie vine cu tot felul de oportunități ce țin de o viziune mai largă asupra vieții. Unii raci pot caștiga mai mult din lucrul cu străinătatea, alții se pot înhăma să facă lucruri serioase pentru un altfel de viitor. Este și o tendință către visare, care îi poate face pe unii raci să fie mai melancolici și să se iluzioneze cu anumite proiecte.

Aprilie vine cu succes pe partea de carieră, mai ales în jurul datei de 14 aprilie. Racii își pot face planuri importante și pe termen lung de care se pot ține cu ușurință, mai ales dacă își doresc cu adevărat că acele planuri să se realizeze.

Luna mai vine cu niște lecții pe partea de relații sau potențiali parteneri, niște realizări și o nouă abordare asupra acestora. Posibile câștiguri mai mari, însă modalitățile pot fi puțin mai riscante. Poate te înhami la proiecte de mare anvergură care necesită o altă abordare, mai inedită.

Luna iunie este foarte bună pentru noi asocieri în ceea ce privește cariera, jobul. Energia ta este depusă aici în proporție de 90%. Însă, este important să iți păstrezi calmul și să nu te cerți cu nimeni, mai ales cu superiorii.

Unii raci in luna iulie se pot transforma prin relațiile pe care le au. Alții pot realiza că persoana cu care relaționează de mulți ani nu este cine credeau că este. Este important să te ocupi de tine și să te orientezi către lucruri care iți fac plăcere. Finalul lunii iulie și începutul lunii august poate veni cu situații “explozive” în domeniul carierei, niște reacții bruște și care pot avea un efect negativ în ceea ce privește cariera unor raci. Rezistă calm până în jurul datei de 11 august și vei avea de câștigat, deoarece ai muncit mult în luna iunie că să strici totul acum în august.

Luna septembrie vine cu ceva stres pe partea de familie. Începutul lunii poate aduce niște situații/gânduri confuze în ceea ce privește un plan pe care dorești să îl pui în aplicare.

Luna octombrie vine cu realizări pe partea romantică. Adică vei vedea relația sau persoana cu care ești dintr-o perspectivă mai realistă, chiar și din punctul de vedere al planurilor pe care îți dorești să le faceți împreună, vor fi mai realiste. În această lună este bine să profiți de atmosfera și să iți schimbi percepția asupra viitorului din viața ta.

Luna noiembrie vine cu niște rezultate pe partea profesională. Mai vine și cu activitate intensă pe partea creativă și pe zona relațiilor romantice. Pot apărea schimbări bruște în acest sector. Efectiv te poți trezi brusc că iți plac alte lucruri. Eclipsa vine cu anumite persoane care te vor ajuta în viitor și iți vor fi alături la bine și la greu. Însă, mă refer la prieteni. Persoanele pe care le cunoști din punct de vedere romantic, s-ar putea să nu fie la fel de “bune” în viață ta în această perioadă.

Finalul anului vine cu pragmatism și cu dorință de munca și noi obiective. Ideea este că nu trebuie să iți fie teama să iți dorești lucruri mari, pentru că odată ce ai intrat în joc și vei fi curajos, cu atât mai bine vă fi pentru tine în orice sector al vieții tale.

 

Leu

 

Leii lucrează la statutul lor intens, iar în următorul an pot apărea ocazii importante pentru consolidarea statutului și carierei. Pentru mulți lei poate fi un an în care pot atinge apogeul în zona carierei. Statutul, reputația nu țin doar de carieră, pentru că în mod cert există persoane care nu își doresc carieră.. însă oricine poate avea un moment de recunoaștere la nivel mai mare. Leii încă învață despre relații sau despre relația în care se află și o vor mai face pe tot parcursul anului 2022. Lecțiile despre relații sau parteneriate de afaceri continuă tot anul. Însă, mulți lei au trecut prin lecțiile mai grele în 2021, iar dacă au ajuns până aici în aceleași relații, îi atenționez că mai urmează o lecție, după care pot da “examenul” liniștiți și împăcați. Unele cupluri se sudează.. pentru mult timp. Altele se separă și e mai bine așa. Leii se vor dezvolta și vor avea mai multă claritate în ceea ce vor să faca mai departe.

Ianuarie începe în forță pe zona jobului. Poate că după atâtea zile libere, task-urile s-au strâns și ai nevoie de o nouă strategie în ceea ce privește organizarea activităților din această lună si din acest an. Pot veni vești îmbucurătoare din străinătate legate în principiu de carieră.

Luna februarie continuă și ea cu organizarea activităților zilnice și cu alte schimbări. Pot apărea mici disensiuni la birou, în special cu persoanele de sex feminin. Pentru alți lei pot exista relații mai “intense” la birou. Alți lei își pot întâlni perechea în locuri în care își petrec cea mai mare parte a timpului.

Începutul lunii martie vine cu dorința de a realiza ceva, însă este important să nu renunți dacă acea acțiune nu se împlinește din prima.. a doua încercare e cu succes (până pe 10 martie). După 10 martie mulți lei au parte de un simț bun de afaceri și pot avea un instinct crescut în a găsi un partener de afaceri potrivit. Alți lei pot avea parte de susținere în afaceri. Oricum ar fi, luna martie vine pentru tine cu niște descoperiri noi. În luna aprilie poți hotărî să lucrezi mai intens pe partea de carieră, ceea ce îți poate deschide multe oportunități interesante pe viitor. Este important să fii deschis la nou, să vrei să vezi dincolo de ce există. Cu cât ești mai dornic de a cunoaște și aplica lucruri noi, cu atât succesul este iminent. Luna mai vine cu o vindecare a unei “răni” pe care o porți din 2021. O să simți cum aceasta se “curăță” și cum lasă loc unor noi credințe și noi perspective.

Luna iunie vine cu nevoia unui echilibru între cheltuieli, casă și familie. Pot avea loc anumite evenimente în organizația ta, iar cu această ocazie poți cunoaște niște persoane influente. Finalul lunii vine cu încercări pe partea de casă, familie. Este important să conștientizezi lucruri și să nu îți impui prea mult punctul de vedere, mai ales “la cald”.

Luna iulie vine cu oportunități pe partea de carieră, oportunități neașteptate. S-ar putea să le privești cu scepticism, însă la o a doua vedere, vei înțelege exact despre ce este vorba. Luna august este puțin mai intensă pe partea carierei. Îți recomand să îți iei concediu în această lună și să profiți pentru a te relaxa. Se poate să fie o lună mai încărcată din punct de vedere mental și să ai nevoie de nervi tari și răbdare pentru a merge mai departe. De aceea îți recomand zile libere.

Luna septembrie vine cu un focus pe partea financiară și pe dorința de a acumula mai mult. Se poate să cauți noi strategii pentru mărirea veniturilor personale. Multe drumuri în interes personal.

Luna octombrie, jurul datei de 10, există niște rezolvări de situații în relațiile de dragoste vechi, mai ales în cele în care au existat și există probleme. Comunicarea este esențială în această lună atât în cupluri cât și în parteneriatele de afaceri și te va ajuta mult.

Finalul de an vine cu decizii importante, personale, dar și cu o concentrare pe zona familiei. Începutul lunii noiembrie se pot lua niște decizii importante în legătură cu cariera. Noiembrie este o lună în care te axezi pe zona familiei și acolo se pot rezolva ceva lucruri legate de casa in sine. Luna decembrie vine cu decizii personale, cum scriam mai sus, decizii care îți fac ție plăcere și care te fac să simți că trăiești. Ești optimist cu gândul la următorul an și știi ce ai de făcut în acest sens. Ce pot să îți zic decât să îți urmezi visele și să fii încrezător în tine!

 

Fecioara

Si in 2022 fecioarele sunt scoase din zona de confort, sunt încă “forțate” să învețe lucruri noi, joburi sau activități noi.

Pentru unii poate fi vorba despre un loc nou de muncă unde găsești o varză și încerci să reorganizezi totul de la zero. Da, este mult de muncă, dar vin și recompensele pentru cei care au răbdare și sunt responsabili. Optimismul va fi benefic pentru menținerea sănătății în parametri normali. 
 Multe fecioare au nevoie de stabilitate materială, simt nevoia să călătorească mai mult. Pentru altele, străinătatea poate aduce schimbări până și de locuință  , mai ales dacă este vorba de studii sau tot felul de proiecte la job in străinătate.
Până în mai parteneriatele sunt super aspectate și există posibilitatea ca fecioarele să lege relații importante. Ba chiar este o perioadă bună pentru oficializarea unor relații. Începutul lunii ianuarie vine cu niște clarificări pe partea sentimentală. De asemenea, pentru unii pot reapărea afecțiuni mai vechi de sănătate. La locul de muncă pot apărea niște proiecte ce necesită revizuire. Anumite planuri pot fi date peste cap.  

Luna februarie este centrată pe activitățile de la muncă și pe o relație bună cu mediul în care lucrezi. Poți să începi să îți faci planuri și strategii legate de programul tău de muncă, sau poți începe în altă parte o noua activitate.
Luna martie este o lună în care oportunitățile profesionale nu vor ezita să apară. Poți primi propuneri de asociere în diverse afaceri. Îți recomand să analizezi bine situațiile pentru că poate exista un super entuziasm, uneori, degeaba. La fel și în relațiile pe care dorești să le legi în această perioadă, s-ar putea să te lași pradă unei “fete morgane” și să realizezi că ai idealizat ceva ce nu trebuia. Acest lucru nu este valabil pentru toate fecioarele, bineînțeles, de aceea atenționez că este bine să fii cu picioarele pe pământ mai ales în luna martie când vine vorba de parteneriate de orice fel.

Aprilie poate aduce experiențe interesante pentru unele fecioare pe partea sexuală. Poti primi niște bani de la cineva. Iunie este o lună bună pentru economii și pentru carieră. Unele fecioare pot călători în aceasta luna și pot cunoaște persoane importante pentru viitorul lor care le pot învăța diverse lucruri. În luna iulie poți avea parte de oportunități și îți pot veni idei în urma ascultării unor sfaturi primite de la anumite persoane interesante. Nu trebuie să te grăbești, ci doar să asculți și să nu le lași să treacă pe lângă tine. Vei ști la momentul respectiv despre ce este vorba. 

În luna august ești plin de energie și gata să faci față tuturor lucrurilor și întâmplărilor din jurul tău. În această lună vei avea ocazia să schimbi la tine lucrurile care nu îți plac și vei putea îmbunătăți imaginea pe care o ai în lume. Septembrie vine cu “drive” pentru câștiguri financiare mai mari. În special în carieră vei simți nevoia de mai mult. Unii își pot depune CVuri pentru ocuparea unor funcții în care vor avea mai multe câștiguri. Alții pot începe diverse acțiuni pentru a-și mari veniturile la locul de munca actual. Sunt și persoane care se vor reapuca de o activitate care le aducea bani in trecut.

Luna noiembrie vine cu tensiuni care apar pe nepusă masă în relația cu familia sau rudele mai îndepărtate. Aceste tensiuni dispar așa cum au apărut, brusc și pe nepusă masă. 
 
Finalul anului aduce în atenție zona casei și zona relațiilor de dragoste. Relațiile sunt bine aspectate și unele fecioare se pot concentra prea mult pe ele, evitând anumite responsabilități. Avertismentele vin de pe partea carierei, unde ar fi indicat să îți vezi de responsabilități, chiar dacă știi că “vacanța de iarnă” urmează să bată la ușă, asta pentru a evita vreun conflict cu superiorii.  
 
 
Balanta
 

Dacă până în 2022 deciziile ți-au fost influențate de părinți, parteneri, prieteni, etc, pregătește-te că în 2022 vei avea un “ajutor” atunci când va trebui să faci o schimbare mare și importantă în viața ta. Energia lui Jupiter din prima parte a anului este în zona activității profesionale, ceea ce poate indica oportunități în acest sector dar și faptul că ceva în viața ta se va schimba în bine. Pentru Balanțele care se știu cu probleme de sănătate mai vechi, pot apărea tratamente. Balanțele care nu știu încotro să o apuce în sfera profesională, se poate să descopere în prima parte a anului drumul pe care vor să meargă mai departe. Balanțele în relații cu ștate vechi au parte de înțelepciune în relații, pe când balanțele “necoapte” pot primi lecții destul de obositoare în sfera romantică. Vei fi ocupat să urmărești oportunitățile care apar și este important să ai răbdare.
Odată cu intrarea lui Jupiter în Pești, te vei simți mai liniștit, deși se poate să existe și tulburare din punct de vedere sentimental, iar acest aspect se aplica mai ales pentru persoanele care nu au reușit să treacă peste ceva din trecut. Nu recomand amenajare sau redecorat în casă, cu atât mai puțin achiziționarea de noi obiecte prin casă.   

În luna februarie te poți ocupa de casă și de achiziționarea lucrurilor necesare pentru aceasta. Încă există provocări pe partea sentimentală și îți recomand să eviți sa iei decizii majore în acest sens.

Luna martie poate veni cu surprize în zona muncii, ceva nou se coace acolo. Pot apărea oferte și oportunități pe in acest sector. Alte balanțe pot găsi un tratament pentru o afecțiune mai veche. 
 
Aprilie-mai sunt luni în care se pot stabili noi termeni în cazul în care ai ceva împrumuturi, sau dorești să faci. Cauți stabilitate financiară și alte surse de venit. Se pot debloca anumite oportunități pe partea de drumuri lungi și străinătate. Pentru alte balanțe se pot deschide noi etape în relațiile de dragoste sau pot începe o relatie noua. 

Luna iunie vine cu o “curățenie” în zona relațională și mai ales în relația din care faci parte. Este o perioadă în care este indicat să fii obiectiv și să înțelegi că un cuplu nu înseamnă excluderea celorlalți din viața ta. Oamenii si relatiile sunt necesari lângă tine în această perioadă.

Lunile iulie-august aduc focus pe carieră si pe relațiile de la locul de muncă. Pot veni cu niște cheltuieli pe care nu le aveai în plan. Te poți ocupa de hobby-urile tale mult mai ușor (dar poti si cheltui in acest sector) vei fi preocupat de plăcerile vieții și de activități care te fac fericit.  

Septembrie vine cu relații noi si cu popularitate în cercul de prieteni. Pot apărea câștiguri neașteptate. Octombrie este luna ta și este o lună în care simți nevoia să schimbi lucruri din punct de vedere fizic la tine. Simți nevoia de schimbare. Este o lună îți vei consolida relațiile și jumătatea lunii poate veni cu ocazii speciale din punct de vedere romantic. Dacă nu vin.. celebrează-te tu facand schimbări. În noiembrie se poate să primești o mărire sau să găsești o sursă alternativă care îți va mări veniturile actuale.  
Decembrie vine cu încredere în viitor și în ceea ce urmează. Din altă perspectivă, unele balanțe își pot pierde încrederea în anumite persoane din cercul de prieteni sau vor intra în competiție cu cineva. Îți recomand să nu îți risipești energia în scopuri inutile și să te concentrezi pe ceea ce vrei să realizezi mai departe.
 
Scorpion
 
 
2022 vine pentru scorpioni cu creativitate, cu șansa unei iubiri mari, împăcări cu copiii sau aduce copii în viață voastră. Dacă ne uităm la Nodurile Lunare, acestea sunt cu karma pe scorpion și pot aduce conștientizări importante legate de evoluția voastră și va veni cu schimbări în diverse domenii ale vieții. Pot exista piedici, reîntâlniri karmice cu oameni cu care ai ceva de rezolvat. Va exista senzația că nu poți controla lucrurile așa cum le controlai odată. Pentru unii poate fi esențial să lase orgoliul la o parte, să renunțe la ambiții și să fie mai înțelepți. 2022 vine și cu o agenda încărcată și este important să faci față bifand tot ce vine pe listă. Te vei redescoperi și vei vedea viață dintr-o perspectivă mai realistă. În prima parte a anului ești setat pe distracție și pe ceea ce îți place, iar în partea a doua a anului lucrurile bune vin și pe partea profesională sau a sănătății. Este un an în care există responsabilități multe acasă și în familie. Pot exista scorpioni care vor lăsa baltă ceea ce fac acum în domeniul carierei, pentru a face ceva al lor pentru sufletul lor. Este un an de introspecție Eclipsele anului 2022 au loc pe axa relațiilor, unde au loc schimbări și transformări majore.
 
Ianuarie vine cu redescoperire de sine și cu auto-dezvoltare. Relațiile de dragoste se transformă și ai senzația uneori că pierzi contactul cu realitatea. Din acest motiv pot apărea dezamăgiri și transformări de convingeri legate de relații.
 
Februarie vine cu dorința de a face tot felul de planuri care să te ajute să transformi viață profesională, însă îți recomand atenție să nu cazi în extreme și să nu te iluzionezi prea tare. Atât timp cât îți păstrezi un dram de realitate în ceea ce îți propui, este perfect.
 
Din luna martie zona relațională parcă se deblochează și o să țină așa câteva luni bune. Tot din această lună este bine să îți pui planurile în aplicare și să ai curaj mai mult. Luna martie poate veni și cu niște cheltuieli. Luna aprilie vine cu progrese financiare importante. Finalul lunii vine cu o nouă etapă relațională pentru unii scorpioni, însă și cu niște situații sau surprize neașteptate. În luna mai energia este crescută în domeniul creativ și asta te poate ajuta mai ales în domeniul profesional. Ai curaj să arăți tuturor planurile și ideile pe care le ai.
 
În luna iunie poate apărea cineva în mod surprinzător în viața ta, însă ai grijă la iluziile pe care ți le faci, pentru că există pe toată perioada anului risc de dezamăgiri, mai ales atunci când se idealizează prea mult o persoană sau o situație.
 
Luna iulie aduce evenimente neașteptate pe care trebuie să ai răbdare să le rezolvi. Cum am scris și la început, apar evenimente pe care nu le poți influența. Călătorește!
 
Lunile august, septembrie vin cu dezvoltarea relațiilor pe care le ai în zona carierei. Scorpionul vindeca în septembrie niște răni mai vechi și se va simți ușurat din acest punct de vedere după prima luna a lui 2023. Îți recomand să te relaxezi, să îți iei câteva zile libere și să pleci pe undeva să te recreezi și să te încarci cu energie. În octombrie faci schimbări pe partea de muncă și poți primi ajutor din partea colegilor.
 
În luna noiembrie ești plin de energie și poți începe lucruri noi. Apar evenimente și persoane neașteptate. Se poate să simți că nu poți face față, însă nu degeaba ai parte de această energie, tocmai ca să faci față. Finalul lunii poate veni cu niște decizii majore în căsnicii sau în relațiile de lungă durată. Luna decembrie vine cu încredere în viitor și în relațiile personale. Jumătatea lunii îți poate aduce niște vești bune legate de familie. Apar schimbări benefice neașteptate și odată cu acestea și un nou stil de viață. Pentru unii scorpioni poate aduce câștiguri materiale neașteptate, iar pentru alții poate aduce o iubire clandestină.
 
Sagetator
 
 
În 2022, săgetătorii învață, cunosc, aprofundează, își iau examene, licențe, autorizații, cursuri de specializare (în țară, străinătate) și se vor implica în multe activități. Au de muncă în acest sector, iar săgetătorii în 2022 continuă cu îmbunătățirea cunoștințelor pe care le au, continuă să studieze și să se dezvolte mai ales pe partea profesională. Dacă ai învățat mult în 2021, acum este momentul să aprofundezi ceea ce ai învățat. Până în 2023 au timp să se perfecționeze în ceea ce fac sau în ceea ce vor să facă, iar acolo unde este cazul, să se cotinue anumite studii sau să se dea anumite examene pentru a finaliza treptele educației. Jupiter în Pești îi va ajuta pe săgetători să își vindece răni vechi, îi ajută să aibă conștientizări de sine, revelații, mai ales ca acesta este în Casa a IVa, casa cea mai profundă, casa sinelui.
 
Luna ianuarie vine cu o planificare a bugetului, cu o redefinire a mediului de lucru, iar pentru unii săgetători cu dorința de a relua ceva din trecut (se poate aplica și la job).
 
Februarie vine cu multă activitate în zona relațiilor sociale, cu examene sau teste. Testele sau examenele se pot da și în relațiile sociale, asta pentru săgetătorii care nu studiază nimic în paralel.
 
Luna martie poate aduce niște blocaje pe partea profesională, niște situații din care crezi că nu vei avea scăpare și care apar în mod neașteptat. Dar da, există scăpare. Ar fi indicat să te concentrezi pe zona casei și să realizezi importanța familiei în viața ta. Luna aprilie ar putea fi caracterizată de cuvântul realism. Este o perioadă bună să îți vezi de pasiunile pe care le ai, mai ales dacă înveți despre acestea sau faci niște cursuri în legătură cu ele. În luna mai poți să primești susținerea prietenilor în ceea ce privește o pasiune pe care o ai. Îți recomand să nu îți fie jenă să ceri ajutorul când vine vorba de ceva ce îți dorești, că vei rămâne surprins de răspunsul pe care îl primești.
 
În luna iunie ești plin de vitalitate și acțiunile pe care le faci pot aduce succes. Da, e mai mult de muncă, dar nu muncești degeaba, succesul va apărea. Luna iulie aduce echilibru financiar și pentru unii săgetători poate aduce noroc în dragoste. Este important să socializezi, pentru că nu se știe niciodată de unde “sare norocul”.
 
Luna august vine cu întâmplări neașteptate la job, iar pe unii săgetători îi poate face să fie mai interesați de chestiuni legate de experiențele în străinătate. Explorează, călătorește!
 
Luna septembrie simți că ai parte de libertate profesională și pot apărea tot felul de oportunități neașteptate în acest sector.
 
Octombrie și noiembrie este bine să eviți excesele. Poți seta obiective importante pentru viitorul tău și poți începe să lucrezi la un proiect important. Începând cu această lună și până în ianuarie 2023, poți lua decizii importante legate de parteneriatele tale.
 
În luna decembrie poți începe să iei decizii legate de obiectivele pe care ți le-ai setat. Relațiile și parteneriatele sunt regândite și analizate. Vei dori să intri în noul an împăcat cu tine și vei adopta o nouă perspectivă asupra familiei și a relațiilor în care te afli.
 
Capricorn
 
 
Începutul anului poate veni cu niște crize din punct de vedere sentimental, mai ales în relațiile stabile, iar pentru alți capricorni poate veni cu un trecut care bate la ușă, sau capricornul se duce înapoi la ceva din trecut. Capricornii sunt setați să își valorifice talentele și să se gândească la noi strategii pentru a-și mări veniturile. Capricornii construiesc. Cu Saturn în casa II, vin lecții legate despre cum se fac banii. Chiar dacă primesc de la mami/tati bani de casă, mai ține și de ambiția lor să se descurce singuri. Nu trebuie să se avânte așa repede în speculații sau investiții prea mari, iar dacă fac acest lucru, măcar să fie foarte bine documentati și să se priceapă, altfel, investiția e cam sortită pieirii. Dacă e vorba de achiziții, prima parte a anului e bună pentru o nouă mașină, spre exemplu. Dacă e musai să achiziționezi o casă, poți plăti un avans.
 
Luna ianuarie aduce pentru capricorni începuturi noi, mai ales odată cu Luna Nouă din 2 ianuarie. Vrei să îți arăți talentele, vrei să abordezi metode inovatoare în ceea ce faci și îți dorești să îți îmbunătățești viața.
 
In luna februarie au loc schimbări majore din punct de vedere profesional, chiar transformări radicale. Căminul este important și ești dispui să acorzi mai multă emoție persoanei de lângă tine.
 
Luna martie aduce oportunități ce vin din relațiile sociale, posibile contracte noi și dorința de a schimba ceva la tine. Luna aprilie poate aduce mai mult focus în zona casei, unde simți nevoia să reorganizezi și să pui niște reguli pentru membri familiei. Din mai încolo zona de colaborări, parteneriate și negocieri îți poate aduce tot felul de oportunități.
 
Lunile iunie și iulie pot veni cu vesti îmbucurătoare pentru capricornii care sunt singuri. Își pot găsi partenerul. Pentru cei aflați deja într-o relație vine o perioadă transformatoare cu posibilă dorință de control asupra partenerului.
 
August poate aduce niște blocaje din punct de vedere financiar, însă este o perioadă în care ai multă intuiție și inventivitate pe care ar fi bine să le folosești.
 
Începând cu luna septembrie și până la finalul anului, privește schimbările că pe niște oportunități mai ales dacă apar în zona jobului. Dacă se reîntorc persoane sau tipare din trecut, este pentru că nu s-a vindecat ce era de vindecat.
 
Octombrie se recomandă evitarea exceselor de orice fel. Poți avea un sentiment de libertate profesională și poți să primești susținere din partea sexului opus.
 
Noiembrie aduce proiecte interesante și neașteptate. Pe lângă asta poți avea idei bune pe care pe pui în practică. Capricornii care sunt părinți pot fi luați prin surprindere de către copii.
 
În luna decembrie simți nevoia să îți încarci bateriile și ce poate fi mai bine decât să pleci într-o vacanță?! Pentru cei care nu au vindecat ce era de vindecat din trecut, se mai ivește o șansă în acest sens.
 

 

Varsator

 

Cu Saturn “pe cap”, vărsătorii ar fi bine să se apuce de lucrurile mai complicate care le stau pe cap sau lucrurile care trebuiau să fie finalizate până acum. Lucruri care au fost lăsate la o parte din cauza timpului, din cauza temerilor și mai ales a lipsei de curaj. Da, asta poate însemna renunțarea la un loc de munca, poate însemna un divorț, o concepere de copil, învățarea de la zero a unui lucru, etc. Fiecare are o listă în cap și fiecare are anumite lucruri pe care nu a avut curaj sau timp să le facă. Până în martie 2023 mai ai timp de ele.

Până atunci te vei maturiza, te vei organiza, vei evolua și poți să ajungi să fii detașat de lucrurile care te-au deranjat până acum. Dacă vin lucruri mai “grele” în viețile vărsătorilor în acest an, ele sunt de fapt niște probe. Saturn vrea să vadă dacă sunteți pe drumul cel bun. În prima parte a anului (dar și în a doua) dacă ceri o mărire de salariu la job, s-ar putea să o și primești. Unii vărsători își vor găsi un nou loc de muncă (tot in perioadele mentionate). Eclipsele din acest an vin cu schimbări importante pe axa familiei/carierei. 

Luna ianuarie poate veni pentru unii vărsători cu tendința de a fi rupt de realitate și de a fi incapabil să sesizeze circumstanțele reale. De asemenea există și o tendință de interiorizare și de ceva blocaje pe partea de exprimare/comunicare.

Februarie vine cu o atmosferă mai plăcută. Pentru unii vărsători pot veni bucurii din străinătate, sau relații cu persoane străine. Unii sunt prea sinceri și risca să își facă “dușmani”.

Luna martie vine cu forță și dorința de a face lucruri noi. Vin oportunități surprinzătoare în sfera financiară și succes când vine vorba de bani.

Lunile aprilie și mai vin cu posibile colaborări și contează mult felul în care știi să îți faci reclamă. Luna iunie vine cu vești bune în sfera relațională, iar timpul petrecut împreună cu partenerul va fi prioritar și se mai îndulcesc lucrurile față de prima parte a anului.

Iulie vine cu schimbări pe la job, profesionale. Ideile tale pot aduce un suflu nou la birou.

Luna august atenție la relațiile în familie, pot exista niște situații care pot exploda pe acolo, mai ales dacă sunt ținute sub “presiune” de ceva vreme. Unde “explodează”, se repară ceva și începe altceva mai ales în interiorul tău.

Septembrie poate aduce vărsătorilor o achiziție importantă pe care și-o doreau de ceva vreme. Din această lună și până la finalul anului începe o perioadă mai “ciudată” cu mici conflicte sau momente de nesiguranță în sfera relațiilor romantice.

În octombrie pentru vărsători sunt favorizate călătoriile și relațiile cu străinătatea. Pentru vărsătorii care studiază, îi anunț că sunt favorizate până la finalul anului și studiile și examenele.

Noiembrie vine cu niște decizii majore luate în sfera familiei și a carierei. Ceva trebuie echilibrat acolo, la ceva trebuie să se renunțe. 

Decembrie aduce schimbări pozitive, aduce prieteni vechi și conștientizări importante. Vărsătorii nu se mai entuziasmează așa ușor, vine o perioadă în care au realizat că evenimentele neplăcute din viața lor i-au făcut mai puternici.

 

Pesti

 

Faptul că Jupiter este în Pești în prima și a doua parte a anului reprezintă practic o perioadă foarte bună în ultimii 12 ani.

Anul trecut Jupiter a mai intrat în Pești în perioada mai-iulie 2021 și poate de atunci ai început să realizezi anumite lucruri. Încearcă să îți aduci aminte acea perioadă, pentru că acum poți vedea în ansamblu. Jupiter în prima casă aduce expansiune, aduce succes și curajul de a acționa. Însă, poate aduce și kilograme în plus, dacă nu faci nimic în sensul ăsta, evident.

2022 poate să vină cu soluții la multe dintre blocajele pe care le ai. Îți dă curajul să ieși din situați/relații/domenii neplăcute și să alegi alt drum. Unii pot alege să plece definitiv din țară. De asemenea prima parte a anului este foarte bună pe partea profesională pentru cei născuți sub semnul Peștilor. Jupiter în Pești aduce satisfacție, realizări, oporunitatea de a scăpa de obiceiuri nesănătoase. Este important să nu te lași furat de vise și lipsa de realism și să păstrezi întotdeauna o doză de realism.

Ianuarie vine cu încredere în sine și cu realizări pe partea profesională. Energia este depusă în acest sector.

În luna februarie pot exista niște schimbări în relațiile pe care le ai, vei fi mai realist și mai pragmatic în sectorul romantic.

În martie este indicat să fii precaut în ceea ce privește sexul opus și intrarea în eventuale relații de dragoste, deoarece ai tendință de a distorsiona realitatea și de a atribui calități nemeritate unui eventual partener.

Luna aprilie poate aduce și inconsecvență și mofturi, mai ales pentru Peștii visători. Dacă nu te-ai lăsat purtat de optimism combinat cu vise în ceea ce ți-ai propus sau în ceea ce faci, atunci nu se aplică acest lucru. Ești în tabăra cealaltă, care încă luptă pentru ceea ce își dorește. Mulți nativi Pești vor avea parte de protecție “divină” și pot avea parte de realizări importante legate de evoluția lor ca și persoane.

De la jumătatea lunii mai vine o perioadă favorabilă pentru Peștii care sunt într-o relație.

În iunie te poți ocupa de chestiunile legate de casă, iar acestea vor veni cu niște cheltuieli necesare. Atenție la exagerare… daca, spre exemplu, ai de cumpărat o canapea, vei simți nevoia să iei și draperii în culoarea canapelei, sau covor sau mai știu eu ce. De la un lucru pe care vrei să îl cumperi, constați că mai ai nevoie de altele pe lângă care să completeze un ansamblu, să zicem. Luna iulie poate aduce proiecte multiple pentru nativii Pești din care pot câștiga pe partea financiară.

Lunile august și septembrie pot veni cu romantism crescut sau chiar găsirea sufletului pereche, mai ales pentru nativii Pești singuri.

În octombrie ai nevoie de concentrare și te vei focusa pentru a realiza niste planuri mai vechi și poți avea noroc să și primești ajutor de unde te aștepți mai puțin.

Finalul de an vine cu schimbări în sectorul familiei, probabil situații din trecut reapar și necesită rezolvare. Pentru unii nativi Pești reapar discuții vechi cu unii membrii din familie, certuri sau situații care au rămas neîncheiate și care acum necesită o rezolvare. Ultima lună a anului vine cu oboseală atât fizică cât și psihică și dacă se poate, îți recomand să îți iei mai multe zile libere față de alți ani.

 

Hai si tu in comunitatea de pe Instagram pentru previziuni zilnice si alte surprize: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Anul 2022 in astre – aspecte importante

Marte in Sagetator