Uncategorized

Marte in Capricorn

Pe 24 ianuarie planeta Marte își începe tranzitul prin semnul Capricornului și va sta aici până în data de 6 martie 2022.

 

Urmează o perioadă organizată, disciplinată și plină de ambiție și determinare.

 

Marte în Capricorn este foarte muncitor, calculat și ne face să fim realiști din multe puncte de vedere. Pe partea de relații, vom căuta responsabilitate, stabilitate și loialitate. Ne vom arăta sentimentele prin fapte, acțiuni și nu prin vorbe. Vom fi mai practici, iar acum mulți se gândesc și la consecințe înainte să demareze o acțiune.

Marte în Capricorn este curajos și îi place își asume responsabilitățile. Vrea țină totul sub control și plănuiește continuu pentru a obține succesul. Cealaltă față a acestui tranzit poate fi faptul că ne va fi greu să ascultăm și să îndeplinim ordinele altora și că există posibilitatea să fim puțin cam încăpățânați și rigizi în gândire.

În tranzitul lui prin Capricorn Marte își dă “întâlnire” cu Venus, care va fi în mers direct, însă tot se resimte amprenta retrogradării. Pe partea sentimentală poate să iasă cu “scântei”, iar Marte în Capricorn ne ajută să conștientizăm că nu tot ce zboară se mănâncă în sectorul romantic.

 

Citeste si la zodie si la ascendent

 

În ce domenii ne vom face planuri, ne dorim responsabilitate și vrem fim mai organizați

 

Berbec: zona carierei, autoritatea, statutul, viață publică, relația cu șefii, leadership.

 

Taur: activitățile legate de studii, relațiile cu autoritățile și educația superioară, turism, tot ce ține de străinătate, relații la distanță.

 

Gemeni: actele, gestionarea banilor comuni, relațiile intime, sexualitatea, gelozie, povești amoroase în stiltelenovelă“, chestiuni legate de contabilitate.

 

Rac: relațiile de lungă durată, căsătoriile, contractele de colaborare, viața mondenă, adversari.

 

Leu: jobul, ambițiile profesionale, responsabilitățile de zi cu zi, sănătate, remodelare corporală, relația cu angajații/colegii.

 

Fecioara: relațiile romantice din perspectiva rațională, proiectele realiste, relația cu copiii, succes, bunăstare, plăceri, speculații financiare.

 

Balanță: responsabilitățile față de familie, față de casă și locuință, viață privată, relația cu trecutul, securitatea emoțională, afaceri imobiliare.

 

Scorpion: modul de comunicare devine practic, relațiile cu rudele apropiate, drumurile, birocrație, conferințe, diplome.

 

Săgetător: puterea de muncă, planurile făcute în ceea ce privește veniturile, gestionarea banilor, investiții, talente personale, valori.

 

Capricorn: o imagine responsabilă în fața celorlalți, puterea fizică, aspectul fizic, voință, independența.

 

Vărsător: activitățile sau legăturile cu anumite instituții (spitale, închisori), o tendință de izolare și conștientizare, fobii, frici, vicii.

 

Pesti: relațiile cu grupurile de oameni, de prieteni, activitățile în organizații și asociații, planurile față de viitor, publicitate, social media, extindere.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.