Uncategorized

Conjunctia Venus-Marte – Love is in the air?!

Această conjuncție începe pe 12 februarie, iar Venus și Marte vor merge “mână în mână” pe energia Capricornului până pe 6 martie, apoi trece pe energia Varsatorului pana aproape de finalul lunii martie.

 

Venus și Marte sunt considerați în astrologie “iubiții cosmici” și împreună pot descrie iubirea, atracția, relațiile și sexualitatea.

 

Planeta Venus guvernează Balanța, iar planeta Marte guvernează Berbecul.

Berbecului îi corespunde prima casă, iar Balanței îi corespunde casa VII.

 

Cu alte cuvinte Ascendent – Descendent; Eu – Partenerul.

 

Acest tranzit impacteaza puternic zona de atracție/sexualitate și ne poate trezi interesul pentru sexul opus.

 

Poate veni cu iubiri fulgerătoare, cu emoții intense, debordante.

 

Este un moment bun pentru a experimenta ceea ce ne place, un moment bun pentru a descoperi și experimenta pe partea senzuală și sexuală.

 

Din altă perspectivă, efectele tranzitului nu se limitează doar la iubirea fizică, ci poate trezi creativitatea din fiecare, astfel că este un moment bun pentru a fi implicat în orice activitate creativă care necesită o activitate fizică.

 

Ne putem simți mai vioi, mai atractivi decât de obicei.

 

Pentru cei singuri această conjuncție poate fi un moment oportun pentru a începe o relație (de ce nu, stabilă).

 

Pentru cei aflați la începuturile unei relații poate fi un moment bun pentru a vă cunoaște mai bine și pentru a vă încrede unul în celălalt.

 

Pentru cei aflați în relații cu ștate vechi, conjuncția vine cu posibilitatea de a vă reconstrui relația, mai ales dacă aceasta a avut de suferit.

Poate exista o conexiune mai puternică între parteneri.

Atenție, că pot exista și situații  în care chiar dacă ești  într-o relație sau nu.. te poaet lua “capul” după cineva.

 

Pentru cei care nu mai vor să stea în relații, momentul îi poate ajuta să plece din relațiile în care simt că stau pe loc și că nu mai evoluează.

 

Pentru alții poate aduce și iubiri mai vechi sau revenirea în relații mai vechi, deoarece retrogradarea lui Venus chiar dacă este încheiată, tot se mai simte până când Venus schimbă semnul, adică până prin martie.

 

Iar pentru cei cărora nu le mai arde de dragoste, această conjuncție poate indica satisfacții în plan social sau chiar niște extravaganțe cu banii.

 

Deoarece Venus și Marte guvernează și Axa Nodurilor Lunare în acest an, Venus guvernează banii, iar Marte ambiția.. la modul general, poate aduce contracte noi, progres , satisfacții pe plan social și simt bun în afaceri, mai ales după jumătatea lunii februarie, pentru că se susțin reciproc. E vorba și de ceva transformare pe acolo, dar nu mai intru în alte detalii.

 

Bineînțeles că depinde și cu ce vine omul “la pachet” în astrograma natală și de asemenea, să nu uitam că astrele predispun, iar omul dispune. Ți se da, dar nu ți se bagă și în traistă, vorba aia.

 

Eu zic să ne bucurăm de acest tranzit simpatic și să ne punem dorințele pe primul loc, să ne răsfățam, pentru că totuși, Capricornul este un semn căruia îi place calitatea, dar e “zgârcit”.. propun să lăsăm “zgârcenia” și să ne îmbracăm în lucruri de calitate, să ne aranjam/să avem grija de noi, să rezervăm o masă la un restaurant de top, să mergem cu partenerul/partenera și să sărbătorim iubirea!

 

Hai pe Instagram: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Marte in Capricorn

Horoscopul general al anului 2022

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.