Uncategorized

Martie 2022 in astre

Te invit citești despre contextul astral al lunii martie.

 

 

2 martie – Luna Nouă în Pești

Această lunație aduce în prim plan o nouă ordine în viata și în rutina fiecăruia dintre noi. O nevoie mai mare de a schimba ceva în acest sector al vieții, de a îmbunătăți și de a îndrăzni să privim mai departe încrezători în puterile noastre. Desigur, contextul astral ne poate ajuta să conștientizăm faptul că noi deținem putere asupra a ceea ce ne dorim, însă depinde doar de noi dacă facem sau nu ceva în acest sens.   

 

3 martie – conjuncția exactă între Venus, Marte și Pluton

Poate fi moment de transformare atât pe partea emoțională cât și pe partea financiară. Partea emoțională este suprasolicitată, iar relațiile pot fi o problemă serioasă și vitală în această perioadă. Pluton scoate din adâncuri toate dorințele și fantasmele, fie bune, fie rele. Situațiile din jur ne pot presa și mai mult și este important păstrăm o doză de detașare față de situațiile exterioare care nu țin de noi.

 

5 martie – are loc conjuncția anuală a Soarelui cu planeta Jupiter

Acest tranzit vine cu optimism și cu o perspectivă mai pozitivă asupra lucrurilor. Inconștient sau conștient, dorim să integrăm această energie. Vom simți nevoia să facem lucruri, să ne mișcăm mai mult, să acționăm.

Acest tranzit poate aduce și o latură mai puțin plăcuta și anume faptul că putem prelua sarcini sau proiecte care pot depăși capacitatea noastră de a le gestiona.

Este indicat să ne gestionăm resursele în mod inteligent și să nu ne aruncăm aiurea din cauza unui optimism prostesc.

 

6 martie – planetele Marte și Venus încep să tranziteze semnul Vărsătorului

Mai multe despre aceasta conjunctie am scris in acest articol.

 

10 martie – planeta Mercur începe să tranziteze semnul Peștilor

Mercur în Pești ne poate face mai influențabili și creduli, însă este indicat să ne ascultăm intuiția și să nu punem botul la tot ce se aude/vede și căutam surse reale de unde să luăm informația, iar dacă ne privește în mod personal, lămurim situația, mai ales că există predispoziție către o comunicare mai “șubredă”.

 

13 martie – are loc conjuncția Soarelui cu planeta Neptun

Acest tranzit are două fațete, acum depinde de fiecare cum se poate manifesta.

Acest tranzit poate scoate la suprafață conștientizări legate de lucrurile din jur, spiritualitate și creativitate. Mai poate scoate din noi latura sensibilă și dornică să îi ajute pe ceilalți indiferent de metode. Din cealaltă perspectivă, poate apărea o tendință de a fugi de toți și toate, de a evada într-o lume a ta. Prin asta putem intelege ca mulți vor visa cu ochii deschiși sau chiar pot avea tendința de a evada în tot felul de dependențe, pe care nu le recomand!

Din punctul meu de vedere, cea mai bună metodă de a evada din această lume este creativitatea și eventual meditația/contemplarea în natură.

 

18 martie – Lună Plină în Fecioară

Voi discuta despre aceasta in decursul acestei luni cu un articol special.

 

20 martie – Soarele intră în Berbec

Acesta este momentul echinocțiului de primăvară și de început al Anului Nou astrologic. Un moment bun pentru a ne seta noi intenții legate de ceea ce vrem sa realizam in continuare in acest an.

 

27 martie – planeta Mercur începe să tranziteze semnul Berbec

Vine cu încăpățânare și impetuozitate, cu o doză de impulsivitate. Însă, atenție la primul gând care ne vine în minte, deoarece acesta este cel mai bun (mai ales atunci când ne aflăm în fața unei decizii).

 

Voi posta in zilele care urmeaza si horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie in parte. 

Hai pe Instagram: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Horoscopul general al anului 2022

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.