Uncategorized

Horoscop luna martie 2022

Berbec
 
 
În această lună berbecii vor simți nevoia să facă un pas în spate.
 
Este o lună potrivită pentru introspecție, pentru odihnă (atât din punct de vedere fizic, cât și psihic). Se poate să fie copleșiți de tot felul de gânduri, planuri și idei.
De aceea, dacă tot nu simt o nevoie arzătoare de interacțiune cu cei din jur, pot lucra “în culise” la planurile și la visurile pe care le au. Ar fi indicat să le țină pentru ei, momentan, iar din aprilie să iasă la înaintare cu ceea ce au “copt”.
Micile conștientizări pe care le au în această lună pot duce la o transformare.
 
Atenție la conflictele ce pot apărea cu autoritățile.
 
 
 
Taur
 
În această lună taurii sunt deschiși la interacțiunea cu cei din jur, sunt mai sociabili și simt nevoia să se implice în tot felul de lucruri și activități alături de prieteni sau grupuri de oameni.
 
Cei care au legătură cu mediul online vor avea parte de o mai mare popularitate în perioada aceasta, în sensul că ceea ce vor spune va avea impact asupra celorlalți, iar mesajul lor va fi înțeles așa cum trebuie.
Sunt susținuți și taurii care au de spus ceva în fața unor grupuri de oameni.
 
Este o lună bună în care se pot focusa foarte mult pe obiectivele de viitor. 

 

 

Gemeni

Pentru gemeni, luna martie vine cu mult focus în zona carierei, iar aici se anunță și noi începuturi. Unii pot schimba domeniul de activitate, se pot reorienta, iar alții pot fi promovați.


Oricum ar fi, în această lună reputația gemenilor poate crește, iar eforturile depuse în domeniul carierei (dacă au fost depuse) pot fi răsplătite de către superiori.  

 
 

Rac
 
În luna martie li se activează curiozitatea și dorința de a învăța, iar în această lună este susținută zona studiilor și a examenelor. De asemenea, călătoriile sunt și ele favorizate în această lună și mulți raci pot simți nevoia să plece în călătorii sau să facă planuri legate de acestea. Iar dacă nu călătoresc fizic, pot călători în alte moduri.. cu “gândul”.
 
Mulți raci vor putea privi anumite situații din altă perspectivă.
 
Atenție la zona de cuplu, aici pot apărea mici tensiuni.
 
 

Leu
 
Luna martie este o lună a transformării și a vindecării pentru nativii zodiei leu. Pot ieși tot felul de temeri interioare la suprafață. Din altă perspectivă, anumiți lei pot primi mai mulți bani, iar resursele altora pot avea un impact mai mare asupra acestora.
 
Pentru unii lei poate apărea o atracție fizică puternică față de cineva.
 
Atenție la conflictele care se pot crea la locul de muncă.  
 
 


Fecioara

 

Pentru fecioare, luna martie aduce noi etape în ceea ce privește relațiile de dragoste și parteneriatele. Pot simți nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită.


Unele fecioare pot începe o nouă afacere, un nou parteneriat.  


Fecioarele singure pot cunoaște pe cineva acum. 

 


Balanță  

 
Luna martie vine pentru balanțe cu noi începuturi la job. În zona profesională se poate deschide o nouă etapă cu noi posibilități. Pot apărea noi posturi sau noi responsabilități în domeniul jobului.
 
Unele balanțe pot fi mai preocupate de activitatea fizică și de începerea unei noi rutine și este un moment bun să înceapă ceva din acest punct de vedere.. un abonament la sală, o nouă dietă.
 
 

Scorpion


Pentru scorpioni se deschid noi etape în ceea ce privește relațiile romantice și asta în special pentru scorpionii care sunt fără pereche. De asemenea, creativitatea este la cote înalte pentru mulți scorpioni și pot ieși lucruri frumoase dacă se vor lăsa ghidați de aceasta în proiectele pe care le au. Dacă nu au niciun proiect la momentul actual, pot începe unul în perioada care urmează. 


Scorpionii care sunt părinți vor avea relații mai armonioase cu cei mici și pot simți nevoia să stea mai mult cu aceștia.

 

 

Săgetător


Luna martie vine pentru săgetători cu o dorință de a se ocupa de casă, de familie sau de lucrurile dragi care îi umplu sufletul de bucurie. Această perioadă poate veni cu mutări pentru unii săgetători, iar pentru alții cu dorința de a schimba sau reamenaja locuința, camera.


Aceste lucruri pot veni și cu niște găuri în buget, de aceea recomand totuși atenție dacă există un prea mare entuziasm în acest sens.

 

 

Capricorn

Pentru capricorni este o lună intensă în ceea ce privește partea socială, studiile și zona de comunicare. Este o lună bună pentru a începe noi cursuri și de a se exprima în public, apar noi perspective la orizont. 


Capricornii pot avea un moment de transformare la nivel personal mai ales la începutul lunii martie și acesta poate avea legătură cu modul în care își doresc să fie percepuți de către ceilalți și de imaginea pe care aceștia o afișează în jur.


Această lună va fi mai plină și din punct de vedere al drumurilor și călătoriilor mai ales pe distanțe scurte.

 

 

Vărsător

Vărsătorii se vor focusa pe situația financiară în această lună și pot beneficia de noi surse de venit. Vor dori să învețe lucruri noi și să își dezvolte talentele.


Această lună poate veni cu niște revelații care în timp vor duce la schimbări majore.


Pentru mulți vărsători situația financiara se va îmbunătăți în această lună.

 

Pești  


Luna martie este o lună în care peștii vor simți că înfloresc, vor avea multă energie și vor fi focusati pe ei înșiși. Dacă vor rămâne centrați pe sine, pe termen lung pot avea parte de niște transformări spectaculoase în ceea ce privește stima de sine.
 

Unii pești pot simți dorința de a se reinventa odată cu venirea lunii martie și pot apela chiar și la schimari din punct de vedere fizic sau psihic.   
 

Voi posta in zilele care urmeaza si horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie in parte. 

Hai pe Instagram: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Horoscopul general al anului 2022

Luna martie in astre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.