Uncategorized

Aprilie 2022 in astre

Luna aprilie a debutat pe 1 cu Luna Noua în Berbec despre care am scris aici.

5 aprilie

Venus intră în semnul Pesti

Din punct de vedere amoros, vom fi mai visători, mai romantici și poate mai mistici. Pentru unii instinctul de a salva partenerul sau alte persoane din jur se va amplifica destul de mult.

5 aprilie

Marte conjunctie cu Saturn

Acest aspect poate fi perceput mai greu pentru unii, care își pot schimba brusc deciziile sau renunță la lucruri/planuri, mai ales dacă apare vreo piedică. Rezistența, disciplina și responsabilitatea ne pot ajuta să simțim mai ușor acest tranzit.

11 aprilie

Mercur intră în semnul Taur

Vom fi mai conservatori și mai practici. Odată ce luăm o hotărâre în această perioadă, nu prea mai dăm înapoi orice s-ar întâmpla. Informațiile pot fi asimilate mai greu, dar odată ce le-am înțeles, nu le mai uităm așa ușor.

12 aprilie

Conjuncție Jupiter-Neptun

Aceasta este o conjuncție în care toată lumea își pune speranțe. Eu mai degrabă aș recomanda să fim totuși ancorați în realitate, că s-ar putea să visăm la “cai verzi pe pereți” și să rămânem cu “buza” umflată, cu iluzii și dezamăgiri. Mai bine lăsăm visatul pentru altă perioadă.

Din altă perspectivă, această conjuncție poate aduce anumitor persoane (pregătite) acces către cunoașterea și înțelegerea anumitor lucruri prin vise/somn.

Referitor și la toate “portalurile” de care tot citesc de fiecare dată.. nu toți sunt pregătiți pentru așa ceva, nu poate oricine să acceseze asemenea lucruri, însă există și persoane care pot accesa așa ceva.

Revenind, imaginația este foarte bogată în perioada conjuncției și recomand oricui să profite de aceasta! Este important să facem bine și să ajutăm!

15 aprilie

Marte intră în semnul Pesti

Este o perioadă în care avem nevoie de un ideal și de inspirație pentru a acționa mai departe. Putem fi mai delăsători și mai împrăștiați.

16 aprilie

Luna Plină în Balanță

20 aprilie

Soarele intră în semnul Taur

Intrăm în sezonul tăurașilor, așadar LA MULȚI ANI! Vom fi mai calmi și mai setați pe reușită.

30 aprilie

Mercur intră în semnul Gemeni

Vom fi siguri pe fiecare cuvânt pe care îl rostim, comunicarea va fi ce trebuie. Vom folosi informațiile în scopuri personale vom avea abilitatea de a clarifica diverse probleme, până pe 10 mai, când Mercur va retrograda.

30 aprilie

Eclipsa Parțială de Soare + Lună Nouă în Taur

Această eclipsa va avea parte de o postare specială..

Hai pe Instagram: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Horoscopul general al anului 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.