Uncategorized

Marte in Pesti 15 aprilie – 25 mai 2022

Pe 15 aprilie, planeta acțiunii și a ambiției, Marte, a intrat în semnul Peștilor, pe care îl va tranzita până pe 25 mai 2022, iar aici îi găsim deja pe Venus, Jupiter și Neptun.

Marte reprezintă acțiunea și intenția manifestate la nivel uman.

În următoarea perioadă vom fi mai liniștiți, vom face lucrurile într-un stil mai calm. Mulți vor încerca evite confruntările și caute calea mai liniștită de a rezolva situațiile.

Este important luăm lucrurile pas cu pas, încet, ascultăm, nu ne grăbim și mai ales avem un scop practic sau un ideal. Astfel, nu ne vom pierde idei și energie degeaba. Dacă avem direcție și un ideal, cu ajutorul creativității și a talentelor pe care le avem putem face lucruri minunate.

Mulți dintre noi ne dorim ajutăm oamenii din jur, empatizăm mai mult. Avem nevoie de reacții pozitive de la cei din jur, mai ales dacă în interiorul nostru ne frustrăm sau avem îndoieli.

Există și riscul de a cădea în extrema cealaltă, de a ne autosacrifica, sau de a face lucruri periculoase, ascunse.

Oboseala psihică se poate simți mai mult în această perioadă și de asemenea vom avea ceva probleme și atunci când va veni vorba de a lua decizii sau hotărâri asupra anumitor lucruri.

Gândurile multe ne pot mânca energia la propriu…

Hai totuși luăm părțile pozitive ale acestui tranzit și ne concentrăm pe acestea. Este bine îți setezi un ideal și acționezi pentru acesta folosindu-ți creativitatea sau talentele pe care le ai.

Caută inspirație, pentru pot ieși lucruri frumoase în orice domeniu.

Sub acest tranzit poți face mai multe lucruri în paralel.

 

Hai pe Instagram: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Horoscopul general al anului 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.