Uncategorized

Mai 2022 in astre

Te invit sa citesti despre contextul astral al lunii mai 2022.

2.05 – Planeta Venus începe să tranziteze semnul Berbecului

Venus nu se simte tocmai în elementul ei în acest semn și poate fi puțin mai egoistă, mai pretențioasă, mai iute la mânie.

În drumul ei îl întâlnește și pe Jupiter, iar în acel moment va avea tendința de a exagera anumite lucruri legate de partea sentimentală sau de partea materială.

10.05 – Mercur își începe mersul aparent retrograd

Această mișcare aparentă poate aduce amânări, confuzii. Perioada în care acesta retrogradează este fix între eclipse, ceea ce poate aduce un zbucium interior, multe reevaluări, analize adânci. Lucruri care se întâmplă în interiorul nostru.

11.05 – Planeta Jupiter începe să tranziteze semnul Berbec

Jupiter în Berbec este plin de curaj și are un talent de conducător. Oportunități pot apărea și este bine să fim atenți la acestea și mai ales la alegerile pe care le facem. În același timp poate veni și cu tot felul de exagerări, că doar este vorba despre planeta Jupiter.

16.05 – Luna Plină și Eclipsa Totală de Lună în Scorpion

Este o Lună Plină puternică și intensă despre care voi scrie la momentul potrivit. Multe se pot încheia în această perioadă, definitiv, transformator.

21.05 – Soarele începe să tranziteze semnul Gemeni

Avem mai mult chef de discuții, suntem mai curioși și fără stare. La mulți ani, dragi nativi gemeni.

23.05 – Mercur Retrograd intră în Taur

25.05 – Marte începe să tranziteze semnul Berbec

In berbec este la el acasă aici și vine cu multe energie, cu siguranță pe sine. Dorința de a face lucrurile în stil propriu și de a ne impune punctul de vedere în fața celorlalți.

28.05 – Venus începe să tranziteze semnul Taur

Venus este acasă în Taur, iar aici se vă simți în elementul sau. In tranzitul ei prin semnul Taur dă peste Nodul Nord și peste Uranus, ceea ce poate indica întâlniri cu persoane “predestinate”, surprize (plăcute sau nu) pe plan sentimental, ups and downs cum s-ar spune.

30.05 – Lună Nouă în Gemeni

Această lunație vine cu optimism, plăcere de a comunica și senzație de “libertate/ușurare”.

 

Hai pe Instagram: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: Horoscopul general al anului 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.