Uncategorized

Mercur in Balanta

Mercur este planeta comunicarii si aceasta va intra in semnul Balantei incepand cu data de 26 august si va mai iesi de aici in data de 29 octombrie.
 
De ce asa de tarziu?
 
Deoarece Mercur retrogradeaza in acest semn intre 10 septembrie si 2 octombrie.
 
Mercur in Balanta vine cu diplomatie, vine cu dorinta de a fi mai prietenosi. Relatiile din viata noastra vor fi vazute dintr-o perspectiva mai rationala.
Din alt punct de vedere, acest tranzit vine cu indecizie si ii place sa cantareasca la nesfarsit o problema.. Pana ia o decizie, Dumnezeu cu mila, vorba aceea. Face acest lucru deoarece vede toate fatetele unei probleme, astfel ca ii este mai greu sa ia o decizie.. mai ales ca nu stie care ar fi decizia corecta. 
 
Ne va fi destul de greu sa luam decizii rapide, asta pentru ca avem tendinta sa analizam foarte mult.
 
Perioada 26.08 – 10.09 – mers direct
 
In aceasta perioada ne va fi mai greu sa luam decizii si vom avea o oarecare tendinta de a fi rupti de realitate in anumite situatii. Este recomandata atentia mai ales daca facem calatorii. 
Pentru cei ce lucreaza cu cifre, mare atentie ca pot exista tot felul de erori in calcule (da, stiu ca in 2022 se foloseste totul online, dar chiar si asa, o cifra introdusă greșit / aiurea.. poate strica tot).
 
Perioada 10.09 – 02.10 – perioada de retrogradare 
 
In aceasta perioada Mercur revine in semnul Fecioarei si putem sa ne intoarcem la chestiunile nerezolvate sau incepute in august. O sa fie asa o perioada mai haotica in care nu stim ce sa facem, in care anumite lucruri parca nu au rezolvare. Desigur ca pot reveni persoane din trecut, situatii nerezolvate din anumite relatii. Desi am fi mai practici si mai analitici, ca este totusi in Fecioara, putem sa vedem doar “nodul din papura”. Latura critica se ascuteste si nu ne lasa sa mai vedem partea buna a lucrurilor sau a oamenilor.
Atentie si la pierderi, mai ales daca exista calatorii dese, sau chiar si asa, atentie la hotii de buzunare.
Foarte important sa nu luam decizii importante in aceasta perioada.
Eu recomand rabdare in aceasta perioada, ocuparea mintii cu lucruri interesante, cu informatii noi, jocuri care ne stimuleaza mental (de tip șah).
 
Perioada 02.10 – 29.10 – mers direct
 
In aceasta perioada putem sa fim mai atenti la ceea ce vor cei din jur, vom asculta parerile acestora si (oarecum) nu vom mai dori sa ne impunem asa mult. Atentie insa sa nu ne lasam prea mult influentati in anumite situatii. 
 

Hai pe Instagram: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: horoscop 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.