Uncategorized

Tranzitul lui Marte prin Gemeni

20 august – 25 martie 2023

In acest an planeta Marte va tranzita semnul Gemenilor 7 luni de zile, ceea ce este atipic pentru el.
In aceste 7 luni va prinde si perioada de retrogradare.
 
Marte este energie, actiune, ambitie, intentie, instinct, dorinta.
Gemenii sunt modul in care preluam/redam informatiile.
Gemenii vor tempera oarecum agresivitatea caracteristica lui Marte, il vor ajuta sa acumuleze informatii si sa le dea mai departe. Exista si tendinta de barfa si critica la adresa celorlalti.
 
Marte in Gemeni spune ce are in cap, este iute la manie si da niste replici picante..
Intr-o alta nota, acest tranzit vine cu idei interesante si este important sa finalizam actiunile pe care le incepem.
Flexibilitatea Gemenilor ne va ajuta sa ne adaptam usor noilor situatii, insa aceasta perioada este destul de intensa pentru mentalul fiecaruia dintre noi. Ne este testata adaptabilitatea (de aceea este indicat sa fim constienti de adaptabilitatea Gemenilor si sa o folosim).
Pe parcursul acestui tranzit este important sa nu ne risipim energia superficial, in prea multe directii.. 
Pana pe 31 octombrie Marte va fi in mers direct, urmand ca apoi sa retrogradeze pana pe 13 ianuarie 2023, dupa care din 13 ianuarie si pana pe 25 martie sa revina iar la mersul direct.
 
20.08 – 31.10 – perioada de mers direct
Este o perioada in care si Mercur va retrograda (jumatatea lunii septembrie) si va fi o perioada mai tensionata, mai ales ca Marte va face careu si cu Neptun, planeta iluziilor. In aceasta perioada este indicat sa fim atenti la ceea facem, la ceea ce vrem sa semnam.. mai indicat ar fi sa lasam deciziile importante pentru mai tarziu. Atentie la reputatie si la prea multe vicii.
 
In perioada 31.10-13.01 2023 – perioada retrograda
In aceasta perioada parca totul merge cu incetinitorul, parca totul se amana, intarzie. Lucruri care au fost stabilite se pot schimba si pot aparea diverse rasturnari de situatie in parteneriate (atat de dragoste cat si de afaceri). 
In aceasta perioada este important sa fim constienti ca lucrurile se pot schimba chiar daca simtim ca totul este perfect/ce trebuie si sa ne folosim de flexibilitatea Gemenilor care ne ajuta sa ne adaptam usor la noile schimbari.
In aceasta perioada este indicat sa ne canalizam energia in mod productiv si sa invatam ce inseamna rabdarea. 
Exprimarea ideilor in mod deschis ne poate ajuta in multe situatii.
 
In perioada 13.01-25.03 2023 – perioada de mers direct
Tot ce am “trait” in toamna se clarfica.. se concluzioneaza sau se finalizeaza. Acum este “rezolvarea”. Acum stim cine este celalalt, acum stim despre ce este vorba, acum stim care este mersul si acum stim daca e de incredere sau nu.
In sens pozitiv acest tranzit ne poate ajuta sa ne exprimam convingerile si ideile, ne poate ajuta sa comunicam mai bine (atat timp cat nu devenim agresivi). Mentalul nostru este curios, dornic de a acumula noi cunostinte si de a le da mai departe celorlalti. 
 

Hai pe Instagram: @astroZilnic

Hai pe Facebook: astroZilnic

Citeste si: horoscop 2022
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.